2777
2789
عنوان

ب نظرتون برم دانشگاه ارشد بخونم

519 بازدید | 46 پست

اسفند ازمون ارشد دارم دلم میخواد برم دانشگاه ولی میگم من ک دولتی نمیارم نمیتونم هم برم مجبورم برم ازاد یا پیام نور چون دوتا بچه دارم پسرم مدرسه میره دخترم کوچیکه زیر۳ساله،نمیتونم کلاس برم ازطرفی میگم شوهرم کارگره تواین وضعیت اقتصادی  کلی شهریه بدم برم دانشگاه بعد بیام بشینم توخونه بااین وضع بیکاری مملکت شماباشید میخونید؟

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه ولش کن اگه دولتی نمیاری

من ارشد میخونم،ولی اولا دولتی میخونم،ثانیا همسرم اوضاع مالیش خوبه

اگه وضع مالیش خوب نبود عمرا میرفتم دنبال ارشد

بعدم من به خاطر کار نمیخونم،به خاطر این که یه روز استاد دانشگاه شم میخونم

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

حالا شما آزمونو بده خدا رو چه دیدی شاید دولتی قبول شدی

نه بابا نمیارم هیچی نخوندم اصلا  ی کلمه هم نخوندم😂بعدم باوجود دو بچه نمیرسم هی برم کلاس

بخون ک دولتی بیاری اگرم نشد سال بعد اقدام کن آزاد اصلا ارزش نداره والا بااین شهریه های مسخره

چقدرشده شهریه ؟

نه ولش کن اگه دولتی نمیاریمن ارشد میخونم،ولی اولا دولتی میخونم،ثانیا همسرم اوضاع مالیش خوبهاگه وضع م ...

انشالا عزیزم

دولتی قبول شو برو سال بعد کنکور بده ، شهریه دانشگاه بهتون فشار نیاره ولی بخون ان شاالله بعدش کار پید ...

دوست دارم ولی نمیرسم اصلا

شما رشتت چیه؟ من رشتم زبانه و دوستام که میخوان ارشد بخونن میگن 14 قراره بدن

یاخدااا!!!من ارشد روانشناسی میخام بخونم

انشالا عزیزم

ممنونم

ولی واقعا به درد خاصی نمیخوره ارشد

مگر بخوای استاد بشی یا حالا کسب و کار خاصی راه بندازی

الکی پولتو دور نریز

من که خودم‌ از ارشد فقط گردن درد و دست درد و سردردای عصبی برام مونده

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

یاخدااا!!!من ارشد روانشناسی میخام بخونم

بیشتره عزیزم

الان مقطع لیسانس حدود ۱۰-۱۲  تومنه

ارشد دوبرابره

ولی روانشناسی خوبه به شرطی که لیسانست هم مرتبط باشه یعنی مشاوره یا روانشناسی باشه که بتونی تو کلینیک کار کنی 

درس بخونی آخرش که چی بشه. آخرش بی کاریه. من فوق لیسانس حقوق دارم  رتبه لیسانسم1849بود و رتبه فوقم2048. ولی الان بی کارم چند بارم آزمون سر دفتری شرکت کردم رد شدم. اگه عقل الان رو داشتم اصلا برا کنکور نمی خ.ندم می رفتم یه مهارت یاد می گرفتم یه خیاطی  آزایشگری. میکابی کاشت ناخون سی کامپیوتری چیزی.  الکی وقت و پولم هدر نمی داد  آرایشگری که من می رم پیشش الان فیدیلتی داره. یه سالن داره سرو ته نداره.  سنشم 32سالع