notlaaa مدیر عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 11578 عنوان کاش من یه دختر عادی بودم | مشاهده متن کامل بحث + 1188 بازدید | 54 پست نگین مشکلت چیه ولی این حسرت تو دلم میمونه تاابد گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵ 1403/11/10 | 20:08 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بانوی_گلهای_کاملیا عضویت: 1402/12/01 تعداد پست: 24465 اضافه وزن دارم بازوهام چاقه تیرگی زیر بغل دارم پوست مرغی دارم زشتم خسرت یه لباس مجلسی به دلم مونده م ... خب اینا همشون قابل درمان هست فقط پول میخواد و زمان اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.
آیناز۳ عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 8418 اضافه وزن دارم بازوهام چاقه تیرگی زیر بغل دارم پوست مرغی دارم زشتم خسرت یه لباس مجلسی به دلم مونده م ... برو دکتر متخصص تغذیه رژیم غذایی بهت بده. رژیم بگیری با ورزش خوب میشی
امیلی_دیکنسون عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 12979 اره دانشجوامگفتم مشکلمو😓 مشکلتم عادیه فکر کردی بقیه دخترا خیلی پرفکتن هممون درگیریم ولی خداروشکر واسه همه اینا راه حل اومده و قابل درمانن و کنترل میشه کردشون یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.
maedehdoctorrrrr عضویت: 1401/07/30 تعداد پست: 2391 برو دکتر متخصص تغذیه رژیم غذایی بهت بده. رژیم بگیری با ورزش خوب میشی جدی با رژیم اوکی میشه؟ من فردا برم متخصص تغدیه چی باید بهشون بگم؟
notlaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 11578 خب اینا همشون قابل درمان هست فقط پول میخواد و زمان تازه ابله مرغان گرفتم همه جوشا موند رو صورتم😓😓 گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵
کهمان عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 13657 اضافه وزن دارم بازوهام چاقه تیرگی زیر بغل دارم پوست مرغی دارم زشتم خسرت یه لباس مجلسی به دلم مونده م ... چند کیلوی؟از من بیشتر نیستی مطمئنم 🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳
notlaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 11578 مشکلتم عادیه فکر کردی بقیه دخترا خیلی پرفکتن هممون درگیریم ولی خداروشکر واسه همه اینا راه حل اومده و ... حتی خجالت میکشم برم دکتر و لیزر گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵
آیناز۳ عضویت: 1403/06/08 تعداد پست: 8418 جدی با رژیم اوکی میشه؟ من فردا برم متخصص تغدیه چی باید بهشون بگم؟ خوب همینا را بگو. بگو اضافه وزن دارم
notlaaa مدیر استارتر عضویت: 1400/01/01 تعداد پست: 11578 چند کیلوی؟از من بیشتر نیستی مطمئنم ۶۶ ۱۵۵ بازوهام رون هام انقد چاقه حالم از خودم بهم میخوره گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵
امیلی_دیکنسون عضویت: 1403/07/03 تعداد پست: 12979 حتی خجالت میکشم برم دکتر و لیزر به این فکر کن بری دکتر یا لیزردکتر و اپراتور لیزر بعد یه ساعت حتی اسمتم یادشون نیست اونا فقط میخوان پول در بیارن😅 یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.
ilunga عضویت: 1403/07/30 تعداد پست: 1978 اضافه وزن دارم بازوهام چاقه تیرگی زیر بغل دارم پوست مرغی دارم زشتم خسرت یه لباس مجلسی به دلم مونده م ... اینا با لیزر و مراقب و روتین درست میشهو اینکه خیلیا این مشکلات رو دارنمنم تیرگی زانو و آرنج دارمپوست مرغی هستمچاق نیستم اما جنیفر هم نیستمهورمونای منم به هم ریخته
کهمان عضویت: 1400/03/14 تعداد پست: 13657 ۶۶ ۱۵۵ بازوهام رون هام انقد چاقه حالم از خودم بهم میخوره خجالت بکشجمع کن خودت رو همش ده کیلو اضافه وزن داری 🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳
بانوی_گلهای_کاملیا عضویت: 1402/12/01 تعداد پست: 24465 ۶۶ ۱۵۵ بازوهام رون هام انقد چاقه حالم از خودم بهم میخوره اضافه وزنت در حد ۱۰ کیلو ایناساراده کنی در عرض یکسال با رژیم و باشگاه حل میشهبقیه شم دکتر زنان و دکتر پوست و ...بجای غصه خوردن اقدام کن برای رفع مشکلاتت اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.
بانوی_گلهای_کاملیا عضویت: 1402/12/01 تعداد پست: 24465 از نامزدت پول بگیر برو دکتر و باشگاه ثبت نام کن اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر، شاید نور خود ِ تو باشی.