2777
2789
عنوان

همزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 36 پست
نمیدونم میگن اگه همزاد داشته باشی اجازه نمیده با کسی ارتباط بگیری

همزاد یه نوع  جن‌ه که  موقعی که انسان بدنیا میاد اونم تو همون ساعت و تاریخ بدنیا میاد و با آدم زندگی میکنه

و هر کجا که اون انسان باشه با اونه 

و اینم درسته همزاد نمیزاره زیاد با کسی ارتباط بگیری

نه کار بر جدیدم نه قدیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم میشه بگی همزاد دیقن چیه و معنیش چیه لطفا ؟

تا جایی که میدونم گفته شده تو قرآن

همزمان با تولد هر انسان یک جن با اون زاده میشه که معمولا بهش میگن همزاد

چند نوع داره

چیکار کردی که رفت

من ذکر زیاد میگفتم واسه حال پدرم که زودتر خوب بشه ۵ سال دکر گفتم  یاودود زیاد میگفتم  طوری که از اینده بهم خبر میدادن  تو خواب اذیتم میکردن نمیزاشتن بخوابم و..بعد که بابام از دست دادم حالم بد بود  بخاطر خوابهایی که دیده بودم رفتم  دعانویس یعنی شوهرم رفت یکم از حالم گفت 

گفت برو خانومت بیار منم تو ماشینبودم رفتم اونجا گفت شما ذکر  میگی ذکرهای سنگین هم میگی گفتم یه  مدت اره 

گفت هیچ وقت نگو حتی از ذهنت هم رد نکن  

واقعا خوب شدم دوساله اصلا اذیت  نشدم این اتفاق برای ۵ سال پیش بود

میدونی چیه؟ انگار دوبرابر روزایی که خوشحالم کردی بهم غم رسوندی.. 🥀

من قبول ندارم این چیزاروفقط به خودت تلقین میکردی که داری و اذیتت میکنه

من تا اون لحظه  نمیدونسم چه اتفاقی برام پیش اومده با اینکه از اینده هم خبر میدادن بهم هم فوت پدرم رو دیدم یک ماه خواب دیدم همون شب هم موقع فوتش سه بار دیدم هر سه دفعه با بیقراری بیدار شدم  

۲۰ روز بعد تصادف شوهرم بود که رفتن تو دره و تو همون خواب یکی نااشنا میگفت هیچی نشده خداروشکر سالمن دقیقا همین اتفاق افتاد و سالم بودن

دعانویس هم گفت نه دعا لازم داری نه چیزی فقط دکر نگو ممنکنه ازت کارهای دیگه بخوان چون بهت نشون میدن از اینده

میدونی چیه؟ انگار دوبرابر روزایی که خوشحالم کردی بهم غم رسوندی.. 🥀