2777
2789
عنوان

تو رو خدا بیاین خواب و خوراک ندارم

626 بازدید | 32 پست

صد بار تاپیک زدم خیلی نگرانم .مامانم ماموگرافی کرده دکتر گفته کیست کلسیم و چیزی نیس.قبلا هم تجمع کلسیم  داشته تو ماموگرافیش هم نوشته ضایعات خوش خیم.دکتر گفته واسه اطمینان خودت یه سونو هم برو.حالا ۳ شنبه نوبت داره 

من میترسم خیلی میدونم چیزی نیس ولی دارم میمیرم .کسی هم درست نمیدونه جوابمو بده.کمکم کنید

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادر منم دو سال پیش اینجوری بود . دردم داشت. ترشحم داشت . با خوردن یه هفته ویتامین ای و چند تا ویتام ...

مامان منم درد داره.قبلا هم یبار این جوری بود.آخه نوشته بودش توده

عزیزم من چندین ساله ک کیست سینه دارم یعنی بدنم کلا کیست سازه حتی تو سرمم دارم اما نمیشه راجب همه کیستا یه نظر داد ولی خب مال من چندساله باهامه هیچیمم نشده اینم بگم ک من 25سالمه اها ی چیز دیگه من عملم کردم باز برگشتن

چشم ها بی فایده اند وقتی که ذهن کور باشد...
من الان چند روزه زیر بغل چپم ورم کرده.هیچ توده ای هم حس نمیکنم.درد هم ندارم.دارم دیوانه میشم.خیلی می ...

برو  دکتر حتما عزیزم 

درد داشت یه توده ۳ میلیمتری کلسیم تو سینشه

چیزی نیست عزیزم اکثرا خانوما دچار کیست میشن توسینه به نظرم بیشتر به خاطره مصرف چربی وپوست مرغ و پالم و..رفع میشه نگران نباش خاله شوهرمم داشت کیست توسینش با دارو رفع شد