ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اولا مریض شدم نه پریود شدمدوما پاک بشم نه پریودم تموم بشهبیاید خودمون به خودمون احترام بذاریمقرص مفن ...
چون با عجله نوشتم حرفایی که تو ضمیر ناخوداگاهم بود بیان کردم،بهرحال معنی بدی هم نمیده مگه چیه از خونریزی پاک بشی؟بنظرم ربطی به احترامی نداره پریودی نوعی مریضیه همراه با درد و خونریزی بیحالی و و و...
خیر کی گفته پریود نوعی مریضیه؟ پریود یه عملکرد طبیعی تو بدن شماستمثل این میمونه که بگی ضربان قلب یه ...
عزیزم شما ازادی برا طرز تفکرت
با توجه با جراحی هایی که من بخاطر پریودی شدم،بیمارستان هایی که بستری شدم و داروهایی که خوردم بخاطر افت فشارم بخاطر غش کردنم بخاطر تغییر روند گوارشم ،بخاطر تپش قلب نامنظم بخاطر پریودی،من بهش میگم مریضی،شما اگر برات عادیه و فقط یه دفع خون میبینی همه مثل شما نیستن،کسی برای تپش قلب عادی دارو نمیخوره ولی بخاطر افت فشار و ضربان قلب ناشی از پریودی خییییلیا دارو میخورن پس این یه مریضی موقت و طبیعی برای خانما هست.