2777
2789
عنوان

تورکااا😍🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 917 بازدید | 106 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

�🤣🤣یرآلما یعنی سیب زمینیآلما یعنی سیبیرآلما آلما یعنی سیب زمینی نخرآلما آلما یعنی سیب نخربخدا بعضی ...

وایی واقعا گیج کنندس😂

یبار تو یکی از تاپیکام یکی اومد یه جمله ترکی نوشت گفت اگر تونستی سه بار تکرار کن،منم قشنگ لکنت گرفتم وقتی خواستم بخونمش💔🤣الان جملهه رو یادم نیست ولی فکر کنم معنیش این میشد:

این هندونه باعث دل درد میشه

خودش که اینطور میگفت😂💁🏻‍♀️

وایی واقعا گیج کنندس😂یبار تو یکی از تاپیکام یکی اومد یه جمله ترکی نوشت گفت اگر تونستی سه بار تکرار ...

بو قارپز سانجلاندراناردانیمیش وایییییییییییییی

اگه یه روز قلب بفهمه که مغز به خاطرش چه دردایی کشیده به احترامش وایمیسه🙂

ترکم همچین چیزی نیست 😐ترک کجا اینو میگیه والا میگن عشقیم نه عشگ عشگ 😐

😐 والا خود ترکام میگن من تنها نگفتم 

حالا شاید شهرستان های اطراف مثلا بگن

ولی من با تبریزی بودم کلا همیجور بود 

چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂‍↕️😍🙂‍↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~ 

بله شهر به شهر فرق داره ولب عشگ اخه؟؟؟ 😐

هشتگرد هشتروده چیه اونجایی بودن

چشاش کباب بود بود 🤤منم لر بی دفاع 🙂‍↕️😍🙂‍↔️😎😂 _قراری بَهسُمه بِی تیَل عاشق کُشِش که وصله ی جونِمه وُ بَعض جونوم ایخومِش~ 

زبانتون بسیار سخته و چون صدای رسایی دارید وقتی باهم صحبت میکنید آدم فکر میکنه دارید دعوا میکنید

اکثرا خوشگل و چشم و ابروی قشنگی دارید

.                                                                  

کلا تو هر قشری آدم خوب و بد پیدا میشه 

نمیشه گفت  فلان قشر کاملاخوبه یا کاملا بد..... 

ولی ترک هایی که من اطرافم دیدم ترک تبریز و زنجان بودند..... 

انسان هایی بسیار زن دوست 💖

آقایون متاهل، لطفا به جای درخواست دوستی به زنای مردم، برید با زن معصوم خودتون که صبح تا شب درگیر بچه داری و خانه داریه دوست شید و محبت کنید، حق داره به گردنتون و در برابرش مسئولید.