anita_1 مدیر عضویت: 1403/11/06 تعداد پست: 1744 عنوان تورکااا😍🙂 | مشاهده متن کامل بحث + 918 بازدید | 106 پست به همه تورکا از همین تریبون سلامممممم میکنماونایی که تورک نیستنن بگن با چه ویژگی ما تورکا رو میشناسینننننن اگه یه روز قلب بفهمه که مغز به خاطرش چه دردایی کشیده به احترامش وایمیسه🙂 1403/11/10 | 15:40 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پیتزایونیکورنی عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 22432 وایی ناراحت نشو گلمم انصافا از طرز صحبت هم زبونام برای اولین بار خجالت کشیدم فکر نمیکردم یه دختر ترک اینقدر بتونه بی شخصیت باشه وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت
anita_1 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/06 تعداد پست: 1744 سلام بایکی اشنابودم ترک بود زنجان 🥀🚶🏻♀️مهربون بامعرفت خوب 💔🚬نامرد بی معرفت عوضی الان تخریب شخصیتیش کردی ک🤣🤣 اگه یه روز قلب بفهمه که مغز به خاطرش چه دردایی کشیده به احترامش وایمیسه🙂
anita_1 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/06 تعداد پست: 1744 وای دلم خواس🤣🤣🤣 آرهه منمم اگه یه روز قلب بفهمه که مغز به خاطرش چه دردایی کشیده به احترامش وایمیسه🙂
anita_1 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/06 تعداد پست: 1744 دودان؟ 😂 والا اگه یه روز قلب بفهمه که مغز به خاطرش چه دردایی کشیده به احترامش وایمیسه🙂
tanin_naz عضویت: 1403/07/12 تعداد پست: 4175 الان ببین میتونی یاد بگیری ساری یعنی زردکوه یعنی تپلساری کوه یعنی زرچوبه🤣🤣 وای برگام،چه ربط داشت😂💔فک کنم باید تسلیم شم😂همیشه به تورکا،کوردا،عرب ها حسودیم میشد که یه زبون بلدن،و بجز اون فارسی هم بلدن🫣🤣
anita_1 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/06 تعداد پست: 1744 انصافا از طرز صحبت هم زبونام برای اولین بار خجالت کشیدم فکر نمیکردم یه دختر ترک اینقدر بتونه بی شخصی ... وایییی ببخشید اگه یه روز قلب بفهمه که مغز به خاطرش چه دردایی کشیده به احترامش وایمیسه🙂
بهارمقدم عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 39800 من تا حالا ندیدم کسی عشگ تلفظ کنه اصلا با زبون ما جور در نمیاد به ما ق رو غلیظ تلفظ میکنیم همون میشه ... ن دقیقا مشکل از شما بود تو تاپیک که گفته تورک ها رو ب چی میشناسین اومدی همچین حرفی میزنی منم توهینی ب شما نکردم فقط نی نی یار تگ کردم
_t عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 7071 الان تخریب شخصیتیش کردی ک🤣🤣 نه هم خوبیاشو گفتم هم بدیاشو اوایل خوب همچی نموم اخرش ولی بد شد یهو « قرن ها بعد اگر قبرِ مرا نبش کنندکفنی نیست، تنی نیست، ولی بوی تو هست »
بهارمقدم عضویت: 1399/12/20 تعداد پست: 39800 ترکم همچین چیزی نیست 😐ترک کجا اینو میگیه والا میگن عشقیم نه عشگ عشگ 😐 والا منم نشنیدم ب عشق بگن عشگ
anita_1 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/06 تعداد پست: 1744 وای برگام،چه ربط داشت😂💔فک کنم باید تسلیم شم😂همیشه به تورکا،کوردا،عرب ها حسودیم میشد که یه زبون بل ... �🤣🤣یرآلما یعنی سیب زمینیآلما یعنی سیبیرآلما آلما یعنی سیب زمینی نخرآلما آلما یعنی سیب نخربخدا بعضی جاها منم دچار اختلالات مغزی میشم🤣🤣🤣 اگه یه روز قلب بفهمه که مغز به خاطرش چه دردایی کشیده به احترامش وایمیسه🙂
پیتزایونیکورنی عضویت: 1402/03/01 تعداد پست: 22432 ن دقیقا مشکل از شما بود تو تاپیک که گفته تورک ها رو ب چی میشناسین اومدی همچین حرفی میزنی منم توهینی ... مشکل اینه که شما زبونی که صحبت میکنی نوشتنش رو بلد نیستی از بیسوادی میاد شما هم اگه ادب داشتی بعد از اینکه متوجه شدی سوتفاهم شده تگت رو پاک میکردی من این تاپیک رو ترک میکنم و نمیخونم چون حالم بهم خورد از ادب بعضیا وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت
anita_1 مدیر استارتر عضویت: 1403/11/06 تعداد پست: 1744 نه هم خوبیاشو گفتم هم بدیاشو اوایل خوب همچی نموم اخرش ولی بد شد یهو هعی چی بگممم ایشالا بهترش گیرت بیاد اگه یه روز قلب بفهمه که مغز به خاطرش چه دردایی کشیده به احترامش وایمیسه🙂
_t عضویت: 1403/07/26 تعداد پست: 7071 هعی چی بگممم ایشالا بهترش گیرت بیاد 😂نه بابا دیگغلط بکنم بخام داداش بگیرم براخودم ولی لحجه اشون خوبه قشنگه « قرن ها بعد اگر قبرِ مرا نبش کنندکفنی نیست، تنی نیست، ولی بوی تو هست »