2777
2789
عنوان

تورکااا😍🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 920 بازدید | 106 پست
وایی ناراحت نشو گلمم

انصافا از طرز صحبت هم زبونام برای اولین بار خجالت کشیدم فکر نمیکردم یه دختر ترک اینقدر بتونه بی شخصیت باشه 

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت. از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندانی یک سگ را دلگرمی و قفس یک بلبل را موسیقی میپندارند ، عشقی فوران نخواهد شد. ما چه میدونیم آدمایی که امروز میبینیم با چه حالی سرپان پس یا مهربون باشیم یا ساکت. خانما لطفا اگه حتما کارم دارید درخواست بدید فقط♡

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام بایکی اشنابودم ترک بود زنجان 🥀🚶🏻‍♀️مهربون بامعرفت خوب 💔🚬نامرد بی معرفت عوضی

الان تخریب شخصیتیش کردی ک🤣🤣

اگه یه روز قلب بفهمه که مغز به خاطرش چه دردایی کشیده به احترامش وایمیسه🙂

الان ببین میتونی یاد بگیری ساری یعنی زردکوه یعنی تپلساری کوه یعنی زرچوبه🤣🤣

وای برگام،چه ربط داشت😂💔

فک کنم باید تسلیم شم😂

همیشه به تورکا،کوردا،عرب ها حسودیم میشد که یه زبون بلدن،و بجز اون فارسی هم بلدن🫣🤣

انصافا از طرز صحبت هم زبونام برای اولین بار خجالت کشیدم فکر نمیکردم یه دختر ترک اینقدر بتونه بی شخصی ...

وایییی ببخشید

من تا حالا ندیدم کسی عشگ تلفظ کنه اصلا با زبون ما جور در نمیاد به ما ق رو غلیظ تلفظ میکنیم همون میشه ...

ن دقیقا مشکل از شما بود 

تو تاپیک که گفته تورک ها رو ب چی میشناسین اومدی همچین حرفی میزنی 

منم توهینی ب شما نکردم فقط نی نی یار تگ کردم 

از واژه های پرو کسی ،کانفیگ ، عمان، ناو ، غنی سازی ،توافق ،موشک ،کانال ۱۲ ،سال بعد ، ۴۰۴ متنفرم ....

الان تخریب شخصیتیش کردی ک🤣🤣

نه هم خوبیاشو گفتم هم بدیاشو 

اوایل خوب همچی نموم اخرش ولی بد شد یهو 

ومن از دلتنگی تو ،تمام میشوم(بالحن دستوری با من صحبت نکنید🌺)انرژی خوار نباشیم🎀توی تاپیکا که جواب میدم جمله هام بهم میچسبن و سخت خونده میشه بخاطرش پوزش💚

ترکم همچین چیزی نیست 😐ترک کجا اینو میگیه والا میگن عشقیم نه عشگ عشگ 😐

والا منم نشنیدم 

ب عشق بگن عشگ

از واژه های پرو کسی ،کانفیگ ، عمان، ناو ، غنی سازی ،توافق ،موشک ،کانال ۱۲ ،سال بعد ، ۴۰۴ متنفرم ....

وای برگام،چه ربط داشت😂💔فک کنم باید تسلیم شم😂همیشه به تورکا،کوردا،عرب ها حسودیم میشد که یه زبون بل ...

�🤣🤣یرآلما یعنی سیب زمینی
آلما یعنی سیب
یرآلما آلما یعنی سیب زمینی نخر
آلما آلما یعنی سیب نخر
بخدا بعضی جاها منم دچار اختلالات مغزی میشم🤣🤣🤣

ن دقیقا مشکل از شما بود تو تاپیک که گفته تورک ها رو ب چی میشناسین اومدی همچین حرفی میزنی منم توهینی ...

مشکل اینه که شما زبونی که صحبت میکنی نوشتنش رو بلد نیستی از بیسوادی میاد 

شما هم اگه ادب داشتی بعد از اینکه متوجه شدی سوتفاهم شده تگت رو پاک میکردی 

من این تاپیک رو ترک میکنم و نمیخونم چون حالم بهم خورد از ادب بعضیا

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت. از مردمی که تولد یک کودک را سرگرمی و زندانی یک سگ را دلگرمی و قفس یک بلبل را موسیقی میپندارند ، عشقی فوران نخواهد شد. ما چه میدونیم آدمایی که امروز میبینیم با چه حالی سرپان پس یا مهربون باشیم یا ساکت. خانما لطفا اگه حتما کارم دارید درخواست بدید فقط♡

نه هم خوبیاشو گفتم هم بدیاشو اوایل خوب همچی نموم اخرش ولی بد شد یهو

هعی چی بگممم ایشالا بهترش گیرت بیاد

هعی چی بگممم ایشالا بهترش گیرت بیاد

😂نه بابا دیگ‌غلط بکنم بخام داداش بگیرم براخودم 

ولی لحجه اشون خوبه قشنگه 

ومن از دلتنگی تو ،تمام میشوم(بالحن دستوری با من صحبت نکنید🌺)انرژی خوار نباشیم🎀توی تاپیکا که جواب میدم جمله هام بهم میچسبن و سخت خونده میشه بخاطرش پوزش💚