iamcaligula مدیر عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 3018 عنوان اگه بچتون بگه | مشاهده متن کامل بحث + 181 بازدید | 30 پست ای کاش منو به دنیا نیاورده بودی تا عذاب نکشمیا تو که میدونستی این دنیا پر درد چرا منو زاییدییا بگه ای کاش منو سقط میکردی چی میگفتی یا چه حسی پیدا میکردی آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غمهای دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽. بزار پای این آرزو وایستم🪽 1403/11/10 | 12:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nafasezendegim عضویت: 1403/04/06 تعداد پست: 767 ممنون چون حال فرزندتون را درک میکنم، تا الان که به ااین سن رسیدم، تصمیم گرفتم بچه دار نشم، و پارتنرم هم قبول کرده
مربای_بارهنگ عضویت: 1403/11/05 تعداد پست: 903 میگم کوفت دلم خواست😂بچه پرو چمدان بسته ام از هر چه منم دل بکنم🩶✨
rana_0 عضویت: 1403/05/28 تعداد پست: 2260 بچه من نیست بچه هر کی باشه یه خانواده ای داره ممنون میشم برای نتیجه کنکورم دعا کنید🥲🥺
iamcaligula مدیر استارتر عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 3018 نگفته تا حالا بعدم من به این دنیا نیاوردم خدا خواسته که تو این برهه زمانی و تو این مکان تو دنیا باشه خواسته خدا هم بوده ولی مادر و پدرم تو این مسئله دخیل بودن ایشالا هیچوقت نگه آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غمهای دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽. بزار پای این آرزو وایستم🪽
ریاضی_سابق عضویت: 1401/03/09 تعداد پست: 21065 دختر من خدا خواستس از این حرفا بزنه میگم خانوم خوشگله خودت عجله داشتی من چکار کنم😂
iamcaligula مدیر استارتر عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 3018 بچه هر کی باشه یه خانواده ای داره خانوادش فقط بلدن پول بدن آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غمهای دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽. بزار پای این آرزو وایستم🪽
pardaz عضویت: 1403/03/29 تعداد پست: 6410 متاسفانه این گریه ها از عذابی که آدم میکشه کم نمیکنه اره ولی خب کاش یه زن اول زن بودن بلد باشه بعد بچه دنیا بیاره یکی سر پا موند و رسید:)
اهمممممم عضویت: 1399/10/19 تعداد پست: 17410 فرقی نداره در هر حال داره عذاب میکشه خدا بهش صبر بده غلط کرده با باباش 😂چی شده عزیزم 😐🤷🏻♀️
ماهان_بانوو عضویت: 1403/02/06 تعداد پست: 3871 بچه های الان همه همین حرفو میزنن به خصوص دهه هشتادیا که از عالم و آدم طلبکارن.روزی چندین تاپیک با همین موضوعات توی همین سایت داریم میبینیمهمین الان دختر ۳ ساله من تا بهش بگم بالا چشمش ابروعه سریع میگه تو منو نمیخوای خب همین ی کم دیگه بزرگتر بشه میگه چرا منو به دنیا آوردی؟!
nafasezendegim عضویت: 1403/04/06 تعداد پست: 767 بچتون حتما دختره. این اقتضای سنشون هست. اجازه بدید سنشون بگذره من الان هرچی ام بگم باید تهش اجازه بد ... به سن مربوط نمیشههر چی جلوتر بره، ناا امید تر و خسته تر میشه، دیگه خودمون رو که گول نزنیم
iamcaligula مدیر استارتر عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 3018 غلط کرده با باباش 😂چی شده عزیزم مریضی داره آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غمهای دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽. بزار پای این آرزو وایستم🪽
iamcaligula مدیر استارتر عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 3018 دختر من خدا خواستس از این حرفا بزنه میگم خانوم خوشگله خودت عجله داشتی من چکار کنم😂 😂 آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غمهای دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽. بزار پای این آرزو وایستم🪽
اهمممممم عضویت: 1399/10/19 تعداد پست: 17410 مریضی داره الهی هیچ مادری دوس نداره باعث رنجش و ناراحتی جیگر گوشه ش بشه ولی این موضوع ،یک امر خدادادی هست امیدوارم که ژنتیکی نباشه ،چون هردوی والدین توی تحمیل این درد شریکن 😐🤷🏻♀️
iamcaligula مدیر استارتر عضویت: 1403/05/31 تعداد پست: 3018 الهی هیچ مادری دوس نداره باعث رنجش و ناراحتی جیگر گوشه ش بشه ولی این موضوع ،یک امر خدادادی هست امیدو ... نه اتفاقا ژنتیکه منتها اون موقع نمیدونستن آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غمهای دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽. بزار پای این آرزو وایستم🪽