2777
2789
عنوان

اگه بچتون بگه

167 بازدید | 30 پست

ای کاش منو به دنیا نیاورده بودی تا عذاب نکشم

یا تو که می‌دونستی این دنیا پر درد چرا منو زاییدی

یا بگه ای کاش منو سقط میکردی 

چی میگفتی یا چه حسی پیدا میکردی 

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽

بهش میگم بیا پایین سرم درد گرفت

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

مامان ها✋✋ طاها من مشکل توجه تمرکز و تاخیر کلام داشت.

دو سال برای گفتار درمانی حضوری می‌رفتیم که بی نتیجه بود.😔

تا با خانه رشد که صد تا درمانگر تخصصی گفتار و کار و روانشناس آنلاین هستن آشنا شدم، برای هر مشکلی هم آقای خلیلی بهترین درمانگر رو بهم معرفی کرد. 

این مدت خدا رو شکر پسرم خیلی پیشرفت کرده.🤩🤩

اگه نگران رشد و تربیت فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید.

بهش میگم بیا پایین سرم درد گرفت

باید معذرت خواهی کنی به نظرم 🙁🤌🏻

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽

بچتون حتما دختره. این اقتضای سنشون هست. اجازه بدید سنشون بگذره من الان هرچی ام بگم باید تهش اجازه بدید سنش بگذره درست بشه. 

من هلیا کرباسی فر هستم متخصص مغز و اعصاب 

بچه ی چند ساله؟ معمولا تو سن نوجوونی همه این فاز رو دارن

جوون

من به مامانم گفتم. واقعا داشتم از دستش روانی میشدمگریه کرددیگه هیچوقت اون حرفو نزدم هرچند واقعیت بود

متاسفانه این گریه ها از عذابی که آدم می‌کشه کم نمی‌کنه 

باید معذرت خواهی کنی به نظرم 🙁🤌🏻

نه،مگه ما زندگی نکردیم؟

دنیا همینه دیگه

بالا پایین زیاد داره،مگه خدا نمیدونسته اینو، وگرنه نه دنیا رو خلق میکرد نه آدم رو

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
اون بچه دردش یه چیز دیگه ست که داره این حرفا رو میزنهسعی کن مرهم درداش باشی عوض اینکه ازش ناراحت شی

بچه من نیست 

من تا حالا نگفتم به پدرمادرم

ولی مامانم هزار بار گفته سونوگرافی گفتن پسر

تو بیمارستان بابات رفت شیرینی بگیره اومد بهش گفتن بچه دختره ناراحت شد

تو بد قدمی واینجور حرفا

به نظرم هردو طرف همچین حرفایی بزنن دردناکه

میگن بشین سرجاش بچه تو همه دنیامی منی 😍

فرقی نداره در هر حال داره عذاب می‌کشه خدا بهش صبر بده