2777
2789
عنوان

خانمای وارد به رنگ مو میاید لطفا

179 بازدید | 16 پست

سلام به همگی،من فردا وقت داشتم واسه هایلایت موهام ولی پریود شدم از صبح، به نظرتون نرم؟باز نمیکنه؟ یه سریا میگن ربط داره یه سری میگن ربط نداره 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم ن نرین چون هورمونهای بدن بهم ریخته اصلا موهاتون خوشرنگ نمیشه چون ب پایه نمیرسه

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید

منم یک سوال دارم ، موهام الان دکلره کردم به پایه نرسیده ، به نظرتون همینجوری رنگ بزارم یا دوباره دکلره کنم؟

مادرم فرشته است ، ولی هیچوقت ندیدم پرواز کند ، زیرا به پاهایش من را بسته بود ، برادرم را ، پدرم را و همه زندگیش را....
منم یک سوال دارم ، موهام الان دکلره کردم به پایه نرسیده ، به نظرتون همینجوری رنگ بزارم یا دوباره دکل ...

چ رنگی میخوایین بزنین ؟؟اگه زرده ب پایه ۶ و ۷ رسیده اگه زرد رو ب سفیدی ب ۸ و اگه نارنجی ب پایه ۳ و ۴

😔😔😔😔😭😭😭خدایا ناامیدمون کردی مسعودو بردی پیش خودت هر کسی امضامو دید برای عزیز از دست رفتمون فاتحه بخونید
چ رنگی میخوایین بزنین ؟؟اگه زرده ب پایه ۶ و ۷ رسیده اگه زرد رو ب سفیدی ب ۸ و اگه نارنجی ب پایه ۳ و ۴

نارنجی شده ،

میخوام شامپاینی بزنم

مادرم فرشته است ، ولی هیچوقت ندیدم پرواز کند ، زیرا به پاهایش من را بسته بود ، برادرم را ، پدرم را و همه زندگیش را....

موهام دیر رنگ باز میکنه چند سال پیش هم استخونی زدم ، آرابشگاه برام دوبار دکلره کرد

موهام دیر رنگ باز میکنه چند سال پیش هم استخونی زدم ، آرابشگاه برام دوبار دکلره کرد

تو پودر دکلرتون از قطره انتی دمج استفاده کنین ک‌ن مو بسوزه و هم زود رنگ باز کنه حداقل باید ب پایه ۸ برسه

تو پودر دکلرتون از قطره انتی دمج استفاده کنین ک‌ن مو بسوزه و هم زود رنگ باز کنه حداقل باید ب پایه ۸ ...

ممنون از راهنماییتون

ممنون خانما ،تو نت سرچ کردم نوشته بافت مرده هستش و ربطی نداره ،واقعا نمیدونم ،این آرایشگاه هم سخت وق ...

برین عزیزم ان شالله رنگ باز میکنه و رنگ دلخواهت بشه😍