2777
2789
عنوان

رسم‌مازندرانی

138 بازدید | 21 پست

دوستان ما کرجیم دومادمم کرجه خونش کارش همه چیش چون فامیلاشون شمالن میخا عروسی را شمال بگیره ما میگیم چجور بیاریم شمال همین کرج بگیرین شماهم ۱۰۰ نفر دعوت کنین اینامیگن ما ۳۰۰ونفر فقط از روستاهای،شمالن میگیم خب روستاها را ولش کن خلاصه میگنومارسم داریم اگه ازراه دور زن بگیریم عروس واسهدخودش توشهرش عروسی بگیره دوماد شمال گفتم جالبه من دختر برشمال ندادم که به کرج دادم بعد بیام من عروسی هم بگیرم نظرتون بگین

والا من شمالیم واینجا نزدیکترین افراد هم عروسی میگیرن مثل دختر عمو وپسر عمو بازم عروسی جدا میگیرن بااینکه فامیل مشترک دارن به دامادتونم حق بدین شاید فامیلاشون دوس دارن عروسیشون باشن شما جدابگیر اونا جدا ولی درحد۵۰نفر از اقوام نزدیک همو دعوت کنید متقابلا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ما شمالی نیستیم ولی خب طرف ماهم‌همینه اگر دوماد برا شهر دیگه باشه بخوان ۲تا عروسی بگیرن یکی شهد دختر یکی شهر پسر خرج شهر دختر ب عهده دختر هست ولی خب چون معمولا بخاطر مخارج دیگه نمیگیره خانواده دختر و میرن شهر پسر عروسی میگیرن ب عهده داماد

والا من شمالیم واینجا نزدیکترین افراد هم عروسی میگیرن مثل دختر عمو وپسر عمو بازم عروسی جدا میگیرن با ...

خب شماهم شمالی که اینو میگی دبگه خب خودش کرجیه ۳۰ سالشه ۳۰ ساله کرجن ب ما چه ک شمال بگیرن مجبوریم بهم بزنیم فرهنگا ازینجادارهوخودشو نشون‌میده که نمیشه

والا من شمالیم واینجا نزدیکترین افراد هم عروسی میگیرن مثل دختر عمو وپسر عمو بازم عروسی جدا میگیرن با ...

اخه ما اینجادفقط رسم داریم واسه دختر نامزدیدمیگیریم شام‌میدیم و جشن ولی کادو نمیدن 

خب شماهم شمالی که اینو میگی دبگه خب خودش کرجیه ۳۰ سالشه ۳۰ ساله کرجن ب ما چه ک شمال بگیرن مجبوریم به ...

عزیزم اصلا۱۰۰توکرج زندگی بکنه طرفت اصالتش شمالیه وبه نظرم هرکسی حق اینو داره توعروسیش اقوامش باشن خب جدا بگیرین اینکه سادس اگر بخاطر همچین مسئله ایی میخواین بهم بزنین بهتر باهم نباشین که همو اذیت نکنین

خب شما اگر واقعا نمیتونید عروسی بگیرید دیگه دعوتو کنید هرکی خواس پا میشه میاد شمال

پ زورگویی راباید بگیم‌باشه میدونم کسی ننیاد از ما شاید ۵ نفر بعد عروس بی کس وکاربین ۴۰۰ تاشمالی

عزیزم اصلا۱۰۰توکرج زندگی بکنه طرفت اصالتش شمالیه وبه نظرم هرکسی حق اینو داره توعروسیش اقوامش باشن خب ...

اره چون سر سکه هم‌مامیگیم ۱۱۴ تااینامیگن شمالیا ۱۴ تا۳۰ تامیندازن هم بهم بخوره بهتره مشکلات کم نیست یا میگن ماسرعقد کادو ب داماد نمیدیم ولی طرف ما که دختره میدن

پ زورگویی راباید بگیم‌باشه میدونم کسی ننیاد از ما شاید ۵ نفر بعد عروس بی کس وکاربین ۴۰۰ تاشمالی

خب رسمشونه منم اینو شنیدم که جدا میگیرن بعد اینکه از اون طرفم به قضیه فک کنید که اگه کرج بگیرن فامیلای اونام نمیان 

اخه ما اینجادفقط رسم داریم واسه دختر نامزدیدمیگیریم شام‌میدیم و جشن ولی کادو نمیدن

درسته به نظرم به رسم ورسومات هم احترام بزارین وقبلش باهم واضح صحبت کنین ومشخص کنین هر چیزی رو تا به یک نتیجه برسین