2777
2789
عنوان

هیچ وقت از عروسی گرفتن نگذرید

531 بازدید | 37 پست

خانومایی که تو عقدید یا مجردین هیچ وقت برای هیچ کس و هیچ چیز از عروسی گرفتن نگذرین شده قرض کنید حتی . من مادرشوهرم نزاشت با هزارتا بهانه بدون عروسی گرفتن زندگیمو شروع کردم حسرت لباس عروس تا اخر عمر به دلم میمونه تو همه ی عروسیام یه گوشه فقط بغض میکنم حسرت به دل خودتون نزارید 

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

منکه برام مهم نبود عروسی گرفتن 

شوهرم گفت مراسم بگیریم گفتم نمیخواد 

گفت پس برات لباس عروس بگیریم بریم اتلیه عکس بندازیم حسشو ندلشتم 

گفتم حالا بعدا میریم

الانم گاهی میگه هر وقت خواستی بریم 

ولی من فعلا حال و حوصله اشو ندارم 

برامم حسرت نیس ذره ای

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منکه برام مهم نبود عروسی گرفتن شوهرم گفت مراسم بگیریم گفتم نمیخواد گفت پس برات لباس عروس بگیریم بریم ...

برا شما خب مهم نبوده ولی یکی مث من از بچگی عاشق عروس شدن بودم 

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

صد در صد موافقم منم همیشه تو عروسیا در از بغض و حسرتم

جالب اینه ک برا اقایون اصلا مهمم نیست

من که گرفتیم یه دعوایی شد عروسیم کوفتم شد منم عروسی میبینم بغض میکنم

باز خوبه لباس عروس پوشیدی حداقل 

برا شما خب مهم نبوده ولی یکی مث من از بچگی عاشق عروس شدن بودم

خب درست همه مثل هم نیستن 

برا این حرفتون که گفتین هیچوقت از عروسی گرفتن نگذرید حسرت میشه گفتم ،تا بگم ک همه مثل هم نیستن

بعضیا دوستدارن و هر طور شده باید بگیرن وگرنه افسرده میشن و غم تو دلشون و حق دارن 

بعضیام مثل من که مهم نیست بگیرن یانه

منم همون اول اعلام کردم عروسی برام خیلی مهمه تحت هیچ شرایطی بیخیالش نمیشم حتا الان ک یکسال ونیمه عقدیم خونمون هم امادست ولی گفتم تاپول جور نشه عروسی نگیریم نمیام توخونم

چون خودمو میشناسم که تودلم میمونه تااخرعمر من ازبچگی عاشق لباس عروس بودم وهستم

من جشن عقد خیلی شیک وخوبی هم داشتم همه بهم میگن تو ک جشن گرفتی یبار دیگه عروسی رو بیخیال شو بعدا پول دستت اومد ماه عسل خارج برو ولی قبول نکردم گفتم فقط وفقط عروسی

من برام مهم نیست بنظرم کسیم که عاشق باشه و واقعا شوهرشو دوست داشته باشه هیچوقت راضی به تو خرج انداختن و زیر قرض انداختن شوهرش نمیشه چون بنظر اگر کسی شوهرشو مجبور به همچین کاری کنه نشون میده عروسی بیشتر شوهرش میخواد و علاقه ای به اون صورت بینشون نیست