خانومایی که تو عقدید یا مجردین هیچ وقت برای هیچ کس و هیچ چیز از عروسی گرفتن نگذرین شده قرض کنید حتی . من مادرشوهرم نزاشت با هزارتا بهانه بدون عروسی گرفتن زندگیمو شروع کردم حسرت لباس عروس تا اخر عمر به دلم میمونه تو همه ی عروسیام یه گوشه فقط بغض میکنم حسرت به دل خودتون نزارید
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منم همون اول اعلام کردم عروسی برام خیلی مهمه تحت هیچ شرایطی بیخیالش نمیشم حتا الان ک یکسال ونیمه عقدیم خونمون هم امادست ولی گفتم تاپول جور نشه عروسی نگیریم نمیام توخونم
چون خودمو میشناسم که تودلم میمونه تااخرعمر من ازبچگی عاشق لباس عروس بودم وهستم
من جشن عقد خیلی شیک وخوبی هم داشتم همه بهم میگن تو ک جشن گرفتی یبار دیگه عروسی رو بیخیال شو بعدا پول دستت اومد ماه عسل خارج برو ولی قبول نکردم گفتم فقط وفقط عروسی
من برام مهم نیست بنظرم کسیم که عاشق باشه و واقعا شوهرشو دوست داشته باشه هیچوقت راضی به تو خرج انداختن و زیر قرض انداختن شوهرش نمیشه چون بنظر اگر کسی شوهرشو مجبور به همچین کاری کنه نشون میده عروسی بیشتر شوهرش میخواد و علاقه ای به اون صورت بینشون نیست