2777
2789
عنوان

هیچ وقت از عروسی گرفتن نگذرید

| مشاهده متن کامل بحث + 531 بازدید | 37 پست
حتی لباس عروس هم نپوشیدی بری اتلیه؟

نه مادرشوهرم بهونه اورد که پسر عموم فوت شده تا دوسال نباید عروسی یرید شوهرمم نمیتونست صبر کنه خیر سرش گفت باید بریم ماه عسل رفتم ماه عسل و برگشتم گفتم لباس عروس میخوام برا مراسم سفره گفتن نه اصلا نمیشه یه لباس کوردی برام گرفتن و یه مراسم بی سر صدا تو خونه مث روضه 

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم آدم باید موقع عقدش لباس عروس بپوشه یه مراسم هم بگیره اتلیه هاشم بره و تموم

موقع عقد لباس عقد سفید پوشیدم ولی من لباس عروس و تور و تاج دوس داشتم خیلی

(۱۸ کیلو اضافه وزن)⭐ ✅وزن اولیه :۶۸/۸۰۰ 💥هدف :۵۰ (اولین هدف :۶۸✅) (دومین هدف:۶۶✅) (سومین هدف:۶۴)

چند وقته ازدواج کردی ؟اگر کمتر از سه جهار ساله، سالگرد ازدواجتون یه لباس سفید بگیر و یه جشن کوچیک اگ ...

عزیزم باردارم الان یکساله ازدواج کردم دیگ هم قشنگی برام نداره الان لباس پوشیدن موقعی که ذوقشو داشتم نگرفتن برام چه فایده

نه مادرشوهرم بهونه اورد که پسر عموم فوت شده تا دوسال نباید عروسی یرید شوهرمم نمیتونست صبر کنه خیر سر ...

فدای سرت عزیزم چه میشه کرد گذشته 

الانم چه اشکال داره واسه دل خودت برو لباس بپوش و برو اتلیه 

من ک بهم پیشنهاد سفرخارجی شد و قبول نکردم گفتم فقط عروسی:)))واقعا نمیشه مقایسه کرد هرکسی با یه چیزی ...

ب منم میگ سفر خارجی منم قبول نمیکنم

جهان گسترده میشوده به اندازه رویای تو🌈
منم همون اول اعلام کردم عروسی برام خیلی مهمه تحت هیچ شرایطی بیخیالش نمیشم حتا الان ک یکسال ونیمه عقد ...

کاش منم عقل شمارو داشتم و عشق چشمامو کور نمیکرد اون موقع کاش 

کاشکی همون موقع لباس عروس پوشیدی بودی

چون قرار و پدار گزاشته بودیم که عروسی مفصل بگیریم . ی ماه بعد عقد مادرش زد زیر همه چیز 

خب الان برو لباس عروس بپوش😍

باردارم الان دیگ ذوقشم ندارم راستش فقط حسرتش تا ابد به دلم موند 

الان بچه داری مثل این خارجیا سه تایی برید لتلیه و عروس شو کیفم میده تازه

اره گزاشتم بچم ب دنیا بیاد بریم اتلیه ولی ن با لباس عروس . دیگ حسرت یه سری چیزا هیچ وقت پاک نمیشه هرکاریم کنی بخاطر همین هیچ وقت باعث و بانیشو حلال نمیکنم