2777
2789

من توی قسمتی کار میکنم که همه تلاشمو کردم اون قسمتی که بهم سپرده شده رو دقیق و درست انجام بدم بماند که از اول نه مدیر قسمت چشم دیدنمو داشت نه همکارام چون اهل کار نیستن هیچکدوم.  پریروز یهو سرنماز گریه ام گرفت یاد بی عدالتی ها افتادم دو سه هفته قبل گزارش اوردن از پرسنلی که مرتب نمیان و نمیرن و جیم میشن از واحد ما اسم منو داده بودن در حالی که تنها کسی که اهل دور زدن سیستم نیست منم رفتم اداریمون شاکی شدم گفت اسم شما رو اشتباه رد کردیم گفتم یعنی چی الان رییسمون فکر میکنه من مشکل دارم حراست هم که یه نسخه رفته. بعد اون روز از بین هممون فقط به یک نفر لوح تقدیرنامه دادن اونم این خانم که ضبح میاد تا ظهر فقط توی گوشیش فیلم میبنه و هیچ کاری انجام نمیده دلم گرفته واقغا

متاسفانه این بی عدالتی ها هست 

توی محیط کار باید خیلی قوی بود و یه جورایی پوست کلفت بود تا این بی عدالتی هایی که هیچ وقت هم درست نمیشه ، ما رو از پا در نیاره

خودم همیشه مشکلاتی پیش میاد رو مستقیمن به رئیس اصلی منعکس میکنم و یه جورایی قوی ظاهر می شم ولی همیشه کلی انرژی می بره دیدن و ریکشن نشون دادن به این رفتارها متاسفانه 

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم میشه برنامه میلی رو نصب کنید:)💛 

برنامه مفید و معتبریه برا پس انداز و سود طلا خودم خیلی وقته استفاده میکنم ، برا نصبش اگه حتما کد دعوت بزنی به هر دو نفر پنج میل طلا یعنی ۳۰ تومن هدیه میده

دوست داشتی کد دعوت منو بزن به هر دومون بده milli-aibtq

🦁🌞💚🤍❤️

متاسفانه این بی عدالتی ها هست توی محیط کار باید خیلی قوی بود و یه جورایی پوست کلفت بود تا این بی عدا ...

درسته عزیزم واحد قبلی هم که بودم بدترین از بالاها سرم اوردن چشم دیدن منو نداشتن مورد احترام همه بودم توی اداره غیر از همکارای عوضی توی اتاقم هر کاری کردن تا منو بیرون کنن نتونستن اونقدر بهم فشار روحی اوردن اخرش تسلیم شدم و خودم بزور و اجبار رفتم واحد جابجا کردم اینجا هم که اومدم به این صورته

درسته عزیزم واحد قبلی هم که بودم بدترین از بالاها سرم اوردن چشم دیدن منو نداشتن مورد احترام همه بودم ...

متاسفانه تنش توی محل کار خیلی آدمُ فرسوده می کنه ، اگه شرایط دارید شغلتون رو عوض کنید ، اگر نه، صبور باشید و همین حریمی که دارید و حفظ کنید ، انشااله به ترین ها براتون اتفاق خاهد افتاد

ریشه را در خاک محکم کن که گاهی زندگی / پیشِ پایت آب، گاهی هم تَبَر می آورد