mmariaa مدیر استارتر عضویت: 1403/08/22 تعداد پست: 394 عنوان ناراحتم 56 بازدید | 4 پست سلام بچه ها من پایین تنم چاقه.برا ی مدت ورزش کردم.و کلی وزنمو آوردم پایین. اما هنوزم باسنم بزرگه. جلب توجه میکنه.چیکار کنم زود لاغر شده.خستمه از نگاه های بقیه.انگار دست خودم بوده.ک اینطور باشم.پیاده روی میکردم.گفتن تاثیری نداره.🫠قبلا زیاد پیاده روی کردم بی تاثیرم نیس.دلم میخواد از دسش راحت شم. 1403/11/10 | 10:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سمیراام_کاملا_ترسناک عضویت: 1403/10/19 تعداد پست: 1138 خوبه ک 😂شاید مدل راه رفتنت جوریه که جلب توجه میکنه یا لباس هایی که میپوشی به خدا ترسناک نیستم 🥲😝
mmariaa مدیر استارتر عضویت: 1403/08/22 تعداد پست: 394 خوبه ک 😂شاید مدل راه رفتنت جوریه که جلب توجه میکنه یا لباس هایی که میپوشی 🤕 چی بپوشم😂😂 لباس لباسه دیگه.هر چی بپوشم پیداس.راه رفتنم درسته.چشم اونا پاک نیس ولله.مردم از بس گشنگی کشیدم.خودمو زجر دادم.
سمیراام_کاملا_ترسناک عضویت: 1403/10/19 تعداد پست: 1138 🤕 چی بپوشم😂😂 لباس لباسه دیگه.هر چی بپوشم پیداس.راه رفتنم درسته.چشم اونا پاک نیس ولله.مردم از بس گ ... نه منظورم اینه شاید راه رفتنت ی حوریه چون منم دقیقا بد راه میرفتم انقدر گفتن خودمو اصلاح کردم 😂لباسم اگه اذیت میشی لش حالت بپوشبعدشم با گشنگی ک لاغر نمیشه اونجا 👀خدادادیه به خدا ترسناک نیستم 🥲😝
mmariaa مدیر استارتر عضویت: 1403/08/22 تعداد پست: 394 نه منظورم اینه شاید راه رفتنت ی حوریه چون منم دقیقا بد راه میرفتم انقدر گفتن خودمو اصلاح کردم 😂لباس ... 😅 خیره ان شاالله ک لاغر میشه