2777
2789

دوستان من قبلا خیلی دعا میکردم حتی برای کوچیک ترین چیز

از خدا میخواستم

ولی الان میخوام دیگه دعا نکنم زندگیم کاملا بسپرم دست خدا

که خودش برام تصمیم بگیره انتخاب کنه وهرچی پیش بیاد من راضی باشم

نظر شما چیه؟ کدوم دیدگاه درست تره؟

حتما دعا بفرمایید

ولی دعا آداب داره

آدابشو رعایت بفرمایید

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

حتما دعا بفرماییدولی دعا آداب دارهآدابشو رعایت بفرمایید

خب بنظرتون اینکه همه چیز و بسپریم به خدا و راضی به خواست خدا باشیم بهتر نیست؟ چون خدا خیر مارو میخواد خودش بهتر میدونه چیکار کنه؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب بنظرتون اینکه همه چیز و بسپریم به خدا و راضی به خواست خدا باشیم بهتر نیست؟ چون خدا خیر مارو میخوا ...

اول اینکه خداوند وحضرات معصومین علیهم السلام خودشون امر به دعا فرمودند

دوماً ما اونقدر ظرفیت نداریم که اموراتمون رو به خدا واگذار کنیم

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

خداوند فرموده بخوانيد مرا تا استجابت كنم شما را

اهل بيت ميفرمايند الدعا مخ العباده 

يعني مغز همه ي عبادت ها دعا هست و مثل صدقه ميتونه امورات رو تغيير بده

با دعا كردن خودت آرامش داري و ب خدا نزديك ميشي

داغ دل ما را مگر دريا كند خاموش(بارها ترکیده)

خداوند فرموده بخوانيد مرا تا استجابت كنم شما رااهل بيت ميفرمايند الدعا مخ العباده يعني مغز همه ي عبا ...

مم اینجوری فکر کردم که خدا خیر بنده اش رو میخواد و همینکه رفتارمون درست کنیم خودش بدون اینکه به زبون بیاریم بهترین حالت رو رقم میزنه

اگر توصیه شده دعا کنیم پس دیدگاهم اشتباهست

2790
2778
2791
2779
2792