2777
2789

بچم پیش دبستانیه ازفیلمهایی ک معلمشون میفرسته حس میکنم داخل مدرسه کارگروهی انجام نمیده 

مثلاهمه شعرهاروحفظه وقتی معلمشون میگه همه باهم بخونیدیاصاف میایسته نگاه بقیه میکنه یاخودشوبایه کاردیگه سرگرم میکنه وقتی بهش‌ میگم مامان توک شعروبلدی چرانخوندی میگه دوست ندارم 

خستم کرده نمیدونم چکارکنم

درصورتیکه همه روحفظه فک نکنیدک بلدنیس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداکنه

با بچه ها ارتباطش چطوره؟مشکلی نداره برای دوست پیدا کردن تنها نیست تو مدرسه؟

نا امید از تمام دارو ها...نا امید از دعای هر ساعت...چشمم اما خلاف پاهایم ،رو به دروازه ی خراسان است!

تک فرزنده؟

اگر آره،اکثر تک فرزندا همین مشکل رو دارن خیلی دیرتر با جمع ارتباط برقرار میکنن پسر منم همینجور بود،ناامید نشو خوب میشن،باشگاه ببرش کلاس نقاشی ،بزار جمع های مختلف رو ببینه و عادت کنه مال من الان کلاس چهارم هست و خدارو شکر خیلی بهتر شده

با بچه ها ارتباطش چطوره؟مشکلی نداره برای دوست پیدا کردن تنها نیست تو مدرسه؟

ن خوبه بابچه ها

ولی بازی گروهی باشه کمترمیره طرفشون ولی مثلابایکی دوتابازی میکنه انگاراز جمع شلوغ فراریه

برای آینده اش میترسم

به نظرم اگر چیزی در فرزند ما خصوصیت رفتاری و شخصیتی هست  خوبه که کمکش کنیم به مرور تعدیلش کنه ولی اگر نتونست هم ایرادی بر بچه نیست مثلا این بچه ممکنه یه مجری توانمند نشه ولی مثلا یه مهندس عالی میشه که سرش توی نقشه و کامپیوتر باشه و زیاد با افراد کاری نداشته باشه. توانمندیهاشو بیشتر و بهتر کنید ولی این برچسب های ذهنی رو نداشته باشید که از اینده  بچه ای که نمیره تو اجرا شرکت کنه بترسید برای این بچه هم هزاران گزینه موفقیت هست

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
ن خوبه بابچه هاولی بازی گروهی باشه کمترمیره طرفشون ولی مثلابایکی دوتابازی میکنه انگاراز جمع شلوغ فرا ...

بچه رو تحت فشار قرار نده به مرور زمان خوب میشه من اینطوری بودم پسرمم همینطوری ،چی کارش داری با همین یکی دوتا داره عشق می کنه