2777
2789
عنوان

لطفا ارزششو داشته باشه بیاید

130 بازدید | 25 پست

سریال ترکی چندوقته نگاه نکردم دلم میخاد یه سریال ببینم که جدید باشه طولانی هم نباشه واسه قسمت بعدی تاب نیارم فضیلت خانوم رو خیلی دوس داشتم مثل اون معرفی کنین ( اوکیا.  عشق اجاره ای.  عشق ممنوع.  هرجایی.  چشم چران عمارت.  خواهران برادارن.)  اینارو دیدم

توقعت بالاس مثلا میگی ترکی باشه طولانی نباشه😆😆

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂😂

والو 😆

نینی سایت جاییه که فقط با داشتن دوتا اکانت هم میتونی با مذهبیا دوست باشی و هم با غیر مذهبیا فقط کافیه با هر اکانتت مذهب و نوع حرفاتو تغییر بدی بریم ی مدت با اون اکانته بیایم ببنیم اون طرف چخبره فعلا بابای😆

منم خواهران و برادران و چشم چران عمارت رو دیدم من سیب ممنوعه رو پیشنهاد میدم. و سریال میران.

با تشکر.

به نام خدا. با سلام.  «آسمان فرصت خوبی است، اگر پر بکشیم... به افق های دل انگیز خدا سر بکشیم...»  «درخواست دوستی با جنس مخالف پذیرفته نمی شود، ما اهل این کارا نیستیم.»  «تاریخ تولد الکی است.»  «کاربری جدیده بنده قدیمیم.»  «لطف کنید قبل از گزارش زدن موضوع رو به خودم اطلاع بدید، چون شماره دیگه ای برای تعلیق شدن ندارم.» با تشکر.

والو 😆

شربت ذغال اخته.

سریال قضاوت

سیب ممنوعه.

به نام خدا. با سلام.  «آسمان فرصت خوبی است، اگر پر بکشیم... به افق های دل انگیز خدا سر بکشیم...»  «درخواست دوستی با جنس مخالف پذیرفته نمی شود، ما اهل این کارا نیستیم.»  «تاریخ تولد الکی است.»  «کاربری جدیده بنده قدیمیم.»  «لطف کنید قبل از گزارش زدن موضوع رو به خودم اطلاع بدید، چون شماره دیگه ای برای تعلیق شدن ندارم.» با تشکر.

🤣🤣🤣 اخه بعضیاش واقعا زیاده در حد فضیلت خانوم خوبه ۵٠ قسمت بود

تودرقلبم را بزن دو فصله هر فصلش ۵۰ تا

ولی فصل دومشو نبینی اتفاق خاصی نمی افته با دیدن فصل اول کار جمع میشه