2777
2789
عنوان

اوناییکه فقط با قرص پریود میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 81 پست
نه اصلا درنمیاد که بفهمم ضخامتشو ... چقد پول ژیلت اینا دادم ظلم کردم به خودم بخدا ... ببین صورت ماها ...

شما تهرانی؟ 

کجا میری؟ اسم دستگاهش چیه؟

💚 صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین (ع) 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد خوب خداروشکر دیگه به اون ضخامت نیست نه؟ بعد جلساتش کامل تموم شه امکان برگشتش نیست؟

بچه ها من اپراتور لیزرم 

فقط ی چیزیو میگم راجب لیزر صورت

اگر مشکل هورمونی دارید اول حل کنید بعدا لیزر کنید 

من خودمم‌دوماهی یکبار در میاد و‌کلافه شدم از لیزر کردن 

و کسایی بودن ک میومدن لیزر جلساتشون‌به ۵۰ تا رسیده بود

بچه ها من اپراتور لیزرم فقط ی چیزیو میگم راجب لیزر صورتاگر مشکل هورمونی دارید اول حل کنید بعدا لیزر ...

من خودم دوسال رفتم ولی باز برگشت از ۱۰۰-۳۰درصد ینی رفته رفته داره بیشتر میشه  ما باید ریشه ای حل کنیم که اونم میگن تنبلی درمان نداره

شما اطلاعی دارین رفتین اونجا

بله من بعد از چندین تجربه از مراکز مختلف  اخر سر به این نتیجه رسیدم که بهتره برم رویان و روند کارشون کلا با مراکز دیگه فرق داره خیلی تخصصی تر بررسی میکنن الان تحت درمانم فعلا چنتا ازمایش دادم باید جوابشون اماده بشه بعد درمان اصلی شروع بشه فعلا علت دقیق مشکلم مشخص نشده 

بله من بعد از چندین تجربه از مراکز مختلف اخر سر به این نتیجه رسیدم که بهتره برم رویان و روند کارشون ...

انشالله که نتیجه میگیرین 

وقت گیری به چه صورت از کجا باید شروع کنم هزینه ای وی اف چقدره