2777
2789
عنوان

اوناییکه فقط با قرص پریود میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 81 پست
ببخشید شما قبل بارداری تنبلی داشتین یا بعدش؟

از ۱۲سالگی که پریود شدم خیلی درد های وحشتناکی داشتم هر ماه منظم بودم تا یکی دوسال بعد که مامانم برد دکتر سونو گفت که تنبلی دارم جوری که ۱۴ سالهگی ی به مدت دوسه سال من قرص جلوگیری می‌خوردم هر ماه بعد که ازدواج کردم باز دوسال اینا خوب بود بعدش که اقدام بار داری کردم دوباره قاطی کرد و بهم ریخت  داستان من خیلی طولانی بگم یه کتاب میشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از ۱۲سالگی که پریود شدم خیلی درد های وحشتناکی داشتم هر ماه منظم بودم تا یکی دوسال بعد که مامانم برد ...

منم از مجردی اینطور شدم دقیقا دردای بدیم داشتم شما طبیعی باردار شدین یا زیر نظر دکتر و دارو؟ منم میخوام اقدام کنم ولی میترسم کارم بکشه این دکتر و اون دکتر

💚 صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین (ع) 💚

اره منم مثل شما یه تایمی خوب بودم این کنکور لعنتی باعث شد بشینم یه جا و فعالیت نکنم و بعد اون وزنم ی ...

وااااای دقیقا منم از روزی که شروع کردم برا کنکور وزنم رفت بالای ۱۰۰🥲

اره عزیزم ببین من موی صورتم قبلا هم زیاد بود بعد بی نظمی پریودم و چاقیم شدیدتر شد طوریکه امروز اصلاح میکردم فردا جوونه میزد و بدددد دیده میشدا ... هی میگفتم خوب شم بعد برم دیدم اخرسر هرروز هرروز نمیتونم ژیلت کنم رفتم لیزر با کندلا واااااای عالی بودا الان جلسه ۷ام هستم هر ۳۰ روز یبار اصلاح میکنم اونم شب قبل جلسه لیزر ... راحت شدم بخدا جلسه ای ۳۰۰ تومن 

عزیزم تشخیص چی دادن بهتون ؟ با قرص هم پریود نمیشین ؟

فقط همون چندروز اول پریود میشم و اگر قرص رو مصرف نکنم کلا پریود نمیشم . 

گفتن مشکلات هورمونی نیست 

پلی کیستیک تشخیص دادن 

کیستهای ریز و زیاد 

وااااای دقیقا منم از روزی که شروع کردم برا کنکور وزنم رفت بالای ۱۰۰🥲اره عزیزم ببین من موی صورتم قبل ...

چقد خوب خداروشکر دیگه به اون ضخامت نیست نه؟ بعد جلساتش کامل تموم شه امکان برگشتش نیست؟

فقط همون چندروز اول پریود میشم و اگر قرص رو مصرف نکنم کلا پریود نمیشم . گفتن مشکلات هورمونی نیست پلی ...

خب ببین منم همچینم 

باید وزن کم کنیم و مصرف کربوهیدراتو کم کنیم و فقط پیاده روی جوابه سبزیجات و فیبر بخوریم 

منم از مجردی اینطور شدم دقیقا دردای بدیم داشتم شما طبیعی باردار شدین یا زیر نظر دکتر و دارو؟ منم میخ ...

من چون خودم تنبلی داشتم و کیست شوهرمم مشکل داشت که بعد دوسال اقدام و نتیجه نگرفتن رفتیم دکتر و با دارو و شوهرم با عمل و دارو حامله شدم 

خب ببین منم همچینم باید وزن کم کنیم و مصرف کربوهیدراتو کم کنیم و فقط پیاده روی جوابه سبزیجات و فیبر ...

من قبلا ۱۰۷ کیلو بودم 

به وزن ۷۵ رسیدم با رژیم و ورزش 

بازم پریودم منظم نبود 😄 

من چون خودم تنبلی داشتم و کیست شوهرمم مشکل داشت که بعد دوسال اقدام و نتیجه نگرفتن رفتیم دکتر و با دا ...

خداروشکر خدا حفظشون کنه بچه های گلتونو 🌸

چقد خوب خداروشکر دیگه به اون ضخامت نیست نه؟ بعد جلساتش کامل تموم شه امکان برگشتش نیست؟

نه اصلا درنمیاد که بفهمم ضخامتشو ... چقد پول ژیلت اینا دادم ظلم کردم به خودم بخدا ... ببین صورت ماها خوراک لیزره از جلسه سوم برا من کلا درنیومد دیگه ... البته میگن ۸تا ۱۲ جلسس کلا ولی من ۱۲تارو که کلا برم بعدش ۴-۵ ماه یبار یه جلسه شارژ میرم که احیانا برنگرده برو خودتو راحت کن