2777
2789
عنوان

اوناییکه فقط با قرص پریود میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 81 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این لکه خیلی خیلی کم رو من چندین سال داشتم و بعدش ۹ ماه به کل قطع شد تااینکه قرص مدروکسی خوردم هرماه ...

من یک ماهه دارم قرص میخورم اما بدتر شد این ماه پیاده رویم بیرون نمیتونم برم بچه کوچیک دارم اما یه هفتس تو خونه روزی ۲۰ دقیقه تند تند راه میرم

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

چرا منم تنبلی تخمدان دارم و دوتا دختر دارم الانم دوماهه پریودام بهم ریخته و نشدم ومیخام سال بعد برای ...

ببخشید شما قبل بارداری تنبلی داشتین یا بعدش؟

💚 صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین (ع) 💚

فکر نمیکردم یه روزی پریود شدن بشه حسرتم و به اونایی که طبیعی پریود میشن حسودیم شه 😭

ببین من پریودم از وقتی که وزنم زیادی رف بالا بهم خورد مصرف سوسیس کالباسمم بالاست باید حذف کنم از طرفی موی صورتم بحدی زیاد شده بود که ریش میشد کم کم ! رفتم لیزر و شکرخدا رفتن 

من یک ماهه دارم قرص میخورم اما بدتر شد این ماه پیاده رویم بیرون نمیتونم برم بچه کوچیک دارم اما یه هف ...

اصلا مهم نیس ورزش چی باشه رقص عالیه میگن کلا تحرک داشته باشین تا تخمدان حرکت داشته باشه 

قدم ۱۷۵ وزنم ۱۳۰-۱۲۵

بله متاسفانه وزنتون بالاس اگه شرایطشو داری برو باشگاه

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

چرا منم تنبلی تخمدان دارم و دوتا دختر دارم الانم دوماهه پریودام بهم ریخته و نشدم ومیخام سال بعد برای ...

عزیزم شما با توجه به اینکه دو تا فرزند دارید بهتون پیشنهادم در درجه اول رویان هست با تعیین جنسیت

اما اگر خیلی دسترسیتون سخته به مراکز باروری دیگه ای تشریف ببرید

سلام شبتون بخیر من دقیقا مشکل شمارو دارم پیش چندین دکتر رفتم ولی متاسفم واسه این که دکتر درست و حساب ...

عزیزم تشخیص چی دادن بهتون ؟ با قرص هم پریود نمیشین ؟

ببین من پریودم از وقتی که وزنم زیادی رف بالا بهم خورد مصرف سوسیس کالباسمم بالاست باید حذف کنم از طرف ...

اره منم مثل شما یه تایمی خوب بودم این کنکور لعنتی باعث شد بشینم یه جا و فعالیت نکنم و بعد اون وزنم یواش یواش رفت بالا الانم که اینطور شدم

عه با لیزر رفت؟ اخه شنیده بودم اینا هورمونین نمیره با لیزر خسته شدم بخدا بس که موچین و ژیلت دستمه برا موی زیر چونه 🤦‍♀️

💚 صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین (ع) 💚