2777
2789
عنوان

اوناییکه فقط با قرص پریود میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 81 پست
منم الان ۵ روزه لک بینی دارم پریود نمیشم اعصابم داغوووونهچی بخورم پریود شمتو اقدامم هستم

خیلی بده من چندین سال موعد پریودم فقط لکه بینی میشدم بنظرم زعفرون دم کن بخور یا زنجبیل 

منم دچار تنبلی شدم از ۷روز پریود شدم ۳روز بعد کم کم شد ۲روز این ماه که کلا شد یک روز خونریزی وبعدشم که لکه خیلی خیلی کم😔😔

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

والا من دچار همچین موردی نشدمولی فکر نکنم نشدنش هم مشکلی به‌وجود بیاره

نشدنش بشدت مضره کلا هورمون های بدن رو بهم میریزه

(دورنگم)🎴تو مغزم خیلی صدا هس خیلی، تو سرم جنگله             صبح که از خواب پا میشم دلم میخواد کسی نباشه باهام حرف بزنه،میخوام از خونه که میرم بیرون کسی منتظرم نباشه، برگردم دل کسی تنگ نشه واسم،☻️۰ میخوام تنها باشم                                          در من تيمارستانی قصد شورش داره....یخیال پرداز روان           گیاه‌خوار💚 intjفمینیست💜  عاشق علم ونجوم👩🏻‍🚀فیلم باز فیلم خواستی ژانر مورد علاقت رو بگو چندتا بهت پیشنهاد بدم🧸 کیدراما عشقمه :)    من درون دنیای که تو مغزمه زندگی میکنم من صدا های تو مغزم میشنوم که واقعیت نداره من با افرادی که تو ذهنمه خوشحالم من با اشخاص غیر واقعی زندگی میکنم  روزی به مشکلاتی که اکنون رنجم میدهد خواهم خندید...و از پنجره بیمارستان روانی به بیرون خیره خواهم شد:)                       this is måneskin🫀متفاوت باش... مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین
من دوتا بچه دارموضعیت پریودم مثل شما افتضاحباید لاغرررشیم

من که لاغرم پس چرا من تنبلی گرفتم😔

اگر به هنگام سختی با تعجب از خود پرسیدید پس خدا کجاست !؟به یاد داشته باشید که همیشه یک معلم به هنگام گرفتن آزمون سکوت میکند💔💔 

سلام شبتون بخیر 

من دقیقا مشکل شمارو دارم 

پیش چندین دکتر رفتم ولی متاسفم واسه این که دکتر درست و حسابی نداریم . 

قرص هورمونی میدن و نه تنها درست نمیشه بلکه بدتر ام میشه

من دو‌ساله پریود نشدم ☹️😭 از دکتر رفتن خسته شدم و دیگ نمیرم پیش این احمقا

حتما یه سر برو مرکز رویان خودتو درمان کناگه قصد ازدواج و فرزند اوری داری حتما برو رویانمراکز خصوصی ز ...

چرا منم تنبلی تخمدان دارم و دوتا دختر دارم الانم دوماهه پریودام بهم ریخته و نشدم 

ومیخام سال بعد برای تعیین جنسیت اقدام کنم با ای وی اف 

منم دچار تنبلی شدم از ۷روز پریود شدم ۳روز بعد کم کم شد ۲روز این ماه که کلا شد یک روز خونریزی وبعدشم ...

این لکه خیلی خیلی کم رو من چندین سال داشتم و بعدش ۹ ماه به کل قطع شد تااینکه قرص مدروکسی خوردم هرماه تا پریود شم 🫠 فکر میکنم تنبلی شدید داریم و باید چربی شکمی و مصرف کربوهیدراتو کاملا کم کنیم و روزانه یساعت پیاده روی مرتب داشته باشیم 

منم مثل شمام به من جلوگیری دادن ولی خب متاهلم نمیشه که همش جلوگیری مصرف کنم الان چند ماهه نشدم

واقعا این قرص ها دمار از روزگار بدن درمیاره کاش بشه بدون قرص کنترل کرد