2777
2789
عنوان

کیا توی حرم امام رضا عقد کردن 🙄❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 37 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه برا ازدواجم دعاکنید

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

یکی از آشناهامون عقد کرد خیلیم راضی بود و کلی هم شاباش گرف از زائران و یه وعده هم مهمون حرم بود

بخاطر شاباشش منم میرم😂😂

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

من انشالله کربلا

عزیزم به دلم افتاد بگم رفتی این الکرسی خیلی بخون 

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

میشه برا ازدواجم دعاکنید

بچها من یه گروهی تو ایتا دارن که حاجت بچها رو کربلا میخونن اگه خواستید درخواست دوستی بدید لینکشو بدم

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

بچها من یه گروهی تو ایتا دارن که حاجت بچها رو کربلا میخونن اگه خواستید درخواست دوستی بدید لینکشو بدم

دادم 

وقتی جنازه ازخودت نباشه حلوا به دهنت شیرین میاد.از درددیگران گفتن راحته.                                                      جلیقه نجات رو تن ماهی کنی میشه جلیقه مرگ توی زندگی برای همه نسخه یکسان نپیچ.همه مث هم نیستن                   توی بچگی استخونام درد گرفت گفتن داری قد میکشی فهمیدم بهای رشد تحمل درده                                            

🤣🤣🤣

خب کیه ک شاباش دوست نداشته باشه😂😂😂

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

شرایط ازدواج تو حرم چیه ؟میگن خیلی سخته

نه اتفاقا سخت نیست ، کافیه نوبت ثبت کنی 💚

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

نه اتفاقا سخت نیست ، کافیه نوبت ثبت کنی 💚

میخای عقد کنی مشهد ؟

😐😐😐کاش حداقل میگفتی با ارایش ملیح تر و ساده تر بیانروبند اخه😐😐

آرایش عقد معمولا غبیظه دیگه چون عکاسی دارن

هیچ کس ملیح آرایش نمیکنه

میگم اگه نمیتونید ساده باشید روبنده داشته باشید

روبنده الان خیلی استفاده میشه چیز عجیبی نگفتم😐

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport              

میخای عقد کنی مشهد ؟

اگه به کسی که می‌خوام برسم اره ، اگر نه کلا ازدواج نمیکنم دیگه🥲

دوست دارم اگه قسمت هم شدیم مشهد عقد کنیم

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚