2777
2789
عنوان

کیا توی حرم امام رضا عقد کردن 🙄❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 653 بازدید | 37 پست
اگه به کسی که می‌خوام برسم اره ، اگر نه کلا ازدواج نمیکنم دیگه🥲دوست دارم اگه قسمت هم شدیم مشهد عقد ...

الهی فدات بشم به امام رضا بگو اگه به صلاحمه منو بهش برسون 

بزور از امام رضا نگیری هاا بخدا خیلی مهربونه اگه بدونه باهم زندگی خوبی دارید شما رو برای هم میذاره

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

الهی فدات بشم به امام رضا بگو اگه به صلاحمه منو بهش برسون بزور از امام رضا نگیری هاا بخدا خیلی مهربو ...

واسم دعا کن ، خیلی وضعیت بهم ریخته اس🥲

ببین بعد یکسال برگشت... ولی عذر خواهی هنوز یاد نگرفته ،حق به جانب.... و.... 

بحثمون شد وقتی برگشت...

دلم داره از دلتنگی این یکسال میترکه به کنار.... همش میگم اگه قرار نبود قسمت هم بشیم پس چرا خدا جواب دعا ها و توسل هامو داد و بعد یکسال برگشت ؟...

لطفا توی دعاهات از من یاد کن ...

خیلی مهتاجم به دعا🥲💚

ان شاالله حاجت روا بشی عزیزم🤲🏻🥲

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسم دعا کن ، خیلی وضعیت بهم ریخته اس🥲ببین بعد یکسال برگشت... ولی عذر خواهی هنوز یاد نگرفته ،حق به ...

چشم خواهری دعات میکنم تو نمیخای بیای اون گروه حاجتتو بگی؟

یه گروهی ایتا داریم حاجت ها رو کربلا میخونن اگه خواستید لینک بدم درخواست دوستی بدید بیشتر کسایی که اومدن حاجت روا شدن 

چشم خواهری دعات میکنم تو نمیخای بیای اون گروه حاجتتو بگی؟

چشم قشنگت سلامت .

ایتا ندارم گلی

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

چشم قشنگت سلامت .ایتا ندارم گلی

خوب حاجتتو بگو من میذارم گروه

خوب حاجتتو بگو من میذارم گروه

آشتی و رسیدن به کسی که دوستش دارم🥲و از بین رفتن مانع های رابطه امون

آشتی و رسیدن به کسی که دوستش دارم🥲و از بین رفتن مانع های رابطه امون

اسمتو چی بنویسم عزیزم

اسمتو چی بنویسم عزیزم

در خواستتم رو قبول کنید🙏🏻