2789
عنوان

طلاق گرفتن

384 بازدید | 38 پست

به اینجا رسیدم که میدونم همسرم‌دوسم نداره.اما نمیتونه طلاقم بده.

چون بچه کوچیک خونست ومیدونه همه می‌گیرنش بعدیه باد نصیحت.اعتبارش بین دوست وفامیل چون همه مخالف بودن با من ازدواج کنه.دادن مهریه.وعذاب وجدان خودش..

حالا شما به عنوان یه زن وقتی اینا رو بدونید چه حسی بهتون دست میده وقتی هرصبح از خواب بیدار شین؟؟

خودم دارم تلاش می‌کنم برای طلاق زمینه چینی کنم تو خانوادم. چون اونقدری نذاشتم کسی از مشکلاتم بفهمه زندگیم شبیه اونایی بود که همه آرزو داشتن..

میدونم کمر بابام خم میشه..ولی سخته هرروز برام دیدن مردی که میدونم دوسم نداره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا دوست نداره؟چه مشکلی دارید؟کاش یکم به بهانه ی سفر ازهم دور ربشید چندروز شاید قدر همو بدونید

دوتا آدمیم با دو دنیای متفاوت..

یکی درونگرا یکی برونگرا.

یکی خسیس یکی دست ودل باز.

من از بچگی تو توجه ومحبت همسرم زیر بار فقر وبی توجهی .

حالا این دوتا آدم متفاوت اومدن زیر یه سقف..

دوتا آدمیم با دو دنیای متفاوت..یکی درونگرا یکی برونگرا.یکی خسیس یکی دست ودل باز.من از بچگی تو توجه و ...

مشاور برید خب

حداقل به خاطر بچه هاتون🥲

پس چجوری اولش باهم ازد اج کردید اگر انقدر تفاوت دارید؟

هزاربار پیاده طواف کعبه کنی،قبول حق نشود گر دلی بیازاری☘

از کجا میدونید دوست داره

بی توجهی..

وقتی از احساسم میگم اهمیتی نمیده..

خسیس بودنش..

اینکه اصلا دلتنگم نمیشه..

باهام وقت نمی‌گذرونه..

وقتی مریض میشی براش مهم نیست..

مشاور برید خبحداقل به خاطر بچه هاتون🥲پس چجوری اولش باهم ازد اج کردید اگر انقدر تفاوت دارید؟

مشاوره رفتیم به همسرم دارو داد..گفت وسواس فکری داره..دید منم خیلی دارم اذیت میشم به منم یه دارو داد..

گفت باید همسرت دوتا سه سال دارو مصرف کنه تا مشکلش حل بشه..اما فقط،یکسال خورد ..تواون یکسال مشکلی باهم دیگه نداشتیم..وبعداز قطع دارو همه مشکلات دوباره شروع شد

بچه نداریم

اگر مشکل اساسی ندارید سعی کنید ترمیم کنید رابطه رودوست داشتن هم برمیگرده

من تلاش می‌کنم اما اون هیچ تلاشی نمیکنه  به نظرش من حساسم وزندگی برپایه منطق بنا میشه نه احساست

خب مشکل چیه؟؟

به لحاظ عاطفی برام کم‌میزاره..منم اگه اعتراض کنم به حساس بودن وبچه بودن متهم میشم..

بیرون رفتن.

تفریح کردن.

رستوران رفتن.

کادو خریدن.

گل خریدن..

همه اینا رو بچه بازی میدونه

من تلاش می‌کنم اما اون هیچ تلاشی نمیکنه به نظرش من حساسم وزندگی برپایه منطق بنا میشه نه احساست

خوب کمی ت پا پیش بزار باهم برید مسافرست باهاش حرف بزن بگو ک دوسش داری غذا های مورد علاقشو دروست کن بگو ب خاطر ت دروست کردم برا ی هفته برو خونه پدرت من وقتی از همسرم دورم نمیگه برگرد چون کلا مغرور ولی با رفتار هاش احساس میکنم

خدایا نگهدار خانوادم باش