2777
2789

سلام عزیزم چی شد رفتی سونوگرافی 

تروخدا برام دعا کن منم 16 روزه پریود نشدم 😪😪😪میخوام برم ازمایش بدم خسته شدم از نشدن

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 
سلام عزیزم چی شد رفتی سونوگرافی تروخدا برام دعا کن منم 16 روزه پریود نشدم 😪😪😪میخوام برم ازمایش بد ...

سلام عزیزم خوبی آره رفتم ساک حاملگی و کیسه زرده دیده شد ولی جنین دیده نشد دکتر گفت هنوز زوده الآنم شیاف مصرف میکنم به خاطر لکه بینیم 

ایشالا قسمت خودت بشه گلم یه بی بی چک بزن

رها کن! به صحنه بسپرش ••• زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم خوبی آره رفتم ساک حاملگی و کیسه زرده دیده شد ولی جنین دیده نشد دکتر گفت هنوز زوده الآنم ش ...

فداتشم مهربون تو عقب انداخته بودی

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 
فداتشم مهربون تو عقب انداخته بودی

قربونت برم نه من همون روز موعدم یعنی دو بهمن ماه یه بی بی چک تو خونه داشتیم گفتم استفاده کنم همینجوری شانسی 

بعد اونو زدم دو تا خطر پررنگ افتاد سریع شوهرمو بیدار کردم رفتیم آزمایشگاه 😂بتام بالای 200 بود 

رها کن! به صحنه بسپرش ••• زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره

قربونت برم نه من همون روز موعدم یعنی دو بهمن ماه یه بی بی چک تو خونه داشتیم گفتم استفاده کنم همینجور ...

چه عالی عزیزم انشالله زایمان خوب و راحتی داشته باشی و 9 ماه خوب و راحتی داسته باسی