2789
عنوان

بچه ها بیاین

103 بازدید | 6 پست

تاپیک قبلمو ببینید توروخدا دارم میمیرم از استرس😭

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

سلام عزیزم چی شد رفتی سونوگرافی 

تروخدا برام دعا کن منم 16 روزه پریود نشدم 😪😪😪میخوام برم ازمایش بدم خسته شدم از نشدن

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 
سلام عزیزم چی شد رفتی سونوگرافی تروخدا برام دعا کن منم 16 روزه پریود نشدم 😪😪😪میخوام برم ازمایش بد ...

سلام عزیزم خوبی آره رفتم ساک حاملگی و کیسه زرده دیده شد ولی جنین دیده نشد دکتر گفت هنوز زوده الآنم شیاف مصرف میکنم به خاطر لکه بینیم 

ایشالا قسمت خودت بشه گلم یه بی بی چک بزن

‏ما یک ناوگان فحش ناموسی عظیم به سمت ترامپ اعزام کردیم و به زودی به آنجا خواهد رسید و خواهیم دید که اوضاع چگونه پیش خواهد رفت.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم خوبی آره رفتم ساک حاملگی و کیسه زرده دیده شد ولی جنین دیده نشد دکتر گفت هنوز زوده الآنم ش ...

فداتشم مهربون تو عقب انداخته بودی

دلم معجزه ای میخواهد که دلم باز دلم دل بشود..... کعی میشه منم مادر بشمممممم و طعم مادر شدنو بچشم.... یعنی کعی میشه........ تاریخ چه روزی تا ابد تو ذهنم هک میشع.... هوووم؟؟ 
فداتشم مهربون تو عقب انداخته بودی

قربونت برم نه من همون روز موعدم یعنی دو بهمن ماه یه بی بی چک تو خونه داشتیم گفتم استفاده کنم همینجوری شانسی 

بعد اونو زدم دو تا خطر پررنگ افتاد سریع شوهرمو بیدار کردم رفتیم آزمایشگاه 😂بتام بالای 200 بود 

قربونت برم نه من همون روز موعدم یعنی دو بهمن ماه یه بی بی چک تو خونه داشتیم گفتم استفاده کنم همینجور ...

چه عالی عزیزم انشالله زایمان خوب و راحتی داشته باشی و 9 ماه خوب و راحتی داسته باسی

چه عالی عزیزم انشالله زایمان خوب و راحتی داشته باشی و 9 ماه خوب و راحتی داسته باسی

مرسی عزیزم