2777
2789
عنوان

معلم پسرم دست بزن داره چی بگم بهش

410 بازدید | 56 پست

نماینده کلاسشون هستم پسرم کلاس چهارم هست   چندین بار از مادرهای دیگه شنیدم که دست بزن داره و زده  رفتم اعتراض کردن ولی خب دستشون جایی بند نبوده و یک جوری از خودش دفاع کرده که اینطور نبوده و بچشون اشتباه متوجه شده البته چندین بارم دیدم بچه هارو جلوی چشمم تهدید میکرده ولی چندین بار هست پسرم میگه همش سر کلاس پس گردنی میزنه بهم پسرم خیلی تو دار هست دیگه فکر کنم خیلی اذیت شده که داره میگه معلمشم طوری هست که لج میکنه با بچه ها اگر ضدش حرف بزنن از یک طرفم هوای پسرم رو داره نمره خوب بهش میده شما بگید چطوری بگم اینکارو نکنه که هم لج نکنه هم دیگه تکرار نکنه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به مدیر بگو بهش بگه اگر نه مادر بچه ها رو جمع کن همتون برید اعتراض به خدا بچه ضربه میخوره ساکت نشین 

کاربر قدیمی 🌹🌱 یه لایک بکن یا جواب بده ببینم خوندی یا نه 

به مدیر بگو. خودت با معلم درنیوفت

با همون چندتا مادر ی جا جمع شین تو تایم کلاس ک معلم نباشه باهاش حرف بزنین یا باهاشون هماهنگ شو طی یک روز همه تون زنگ بزنین

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند