2777
2789
عنوان

داداشم مرد🖤😭💔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2518 بازدید | 71 پست

از خدا بخواه به اندازه غم دلت، اون دنیا به داداشت ارامش و شادی بده

از اینجور آدم ها همیشه پیدا میشن

سعی کن بهشون دقت نکنی

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

منم داداشم 13 سالش بود فوت شده بود دختر داییم اصلا نیومد مراسم روز سوم. داداشم رفته بود عروسی داشته میر قصیده که یه نفر می‌شناخته اومده بهش گفته تف تو روت جوون عمت از دست رفته تو اینجا چیکار میکنی 

روزگار گرده عزیزم میچرخه چیزی که عوض داره گله نداره مرگ وعروسی برا همه هست

امروز برای عزیزانت احساسی کم مگذار شاید فردا احساسی باشد ولی عزیزی نباشد (آقایون درخواست ندن لطفا🚫) اگه جوابت ندادم چون اعصاب وارامشم  خیلی با ارزشتر از بحث با تو هست ✂️

این آدمها فکر میکنن مرگ فقط برای بقیه هست اونا همیشه قراره زنده بمونن 

امروز برای عزیزانت احساسی کم مگذار شاید فردا احساسی باشد ولی عزیزی نباشد (آقایون درخواست ندن لطفا🚫) اگه جوابت ندادم چون اعصاب وارامشم  خیلی با ارزشتر از بحث با تو هست ✂️

توجه نمیکنم فقط میگم شاید بد نکردن بپرسم ببینم ی موقع بی احترامی نکنم بابام داغونه حالشون خیلی بده

بابات کجا بوده اون موقع؟

مگه استخرا ناجی ندارن؟چیکار می کردن؟

تا حالا شده حس کنی خدا داره پا به پات اشک می ریزه؟اون موقعی که حاجتی داری و به صلاحت نیست و بی تابی می کنی میگی خدایا آخه چرا؟خدا برای غصه خوردنت برای عجول بودنت برای بی تابیت پا به پات اشک می ریزه . من این لحظه رو حس کردم 💛🧡❤
از خدا بخواه به اندازه غم دلت، اون دنیا به داداشت ارامش و شادی بدهاز اینجور آدم ها همیشه پیدا میشنسع ...

شاد بودنش که شاد همش میاد به خوابمون که اذیت میکنین منو 

منتظر نی نی کوچولو🥰
شاد بودنش که شاد همش میاد به خوابمون که اذیت میکنین منو

ای خدا 🥺

با این غم سنگین مانع جلو رفتن روحش میشین. برای تسلی خودت با یک دوست یا مشاور حرف بزن.

این سفری هست که پیش روی همه ماست

داداش عزیز تو زودتر وارد این سفر شد

انشالله هم نشین بزرگان باشه

***عزیزانم لطفا در تاپیک های ختم و حاجت روایی ها تگم کنید. یک دنیا سپاس برای مهربانی شما ***

خدا بهتون صبر و سلامتی بده عزیزم حواست ب مامان بابات باشه چون‌اونا پدر مادرن خیلی بیشتر از بقیه ناراحتن  داداشت  جاش خیلی خوبه بچه بوده گناهی نداشته ولی برا شما خیلی سخته ب این فک کن ک الان خوشحاله و جاش خوبه خیلی آروم میشی این دنیا غیر عذاب بنظرم چیزی نداره