2777
2789
عنوان

داداشم مرد🖤😭💔😭

| مشاهده متن کامل بحث + 2518 بازدید | 71 پست

پسرعموی شوهرم فوت کرد..زن دایی هاش فقط میگی اومده بودن دورهمی بگو بخند

یکی از زن دایی هاش که اصلا انگار ن انگار بلند بلند میخندید دور هم چای میخوردن

گذشت کمتر از ۶ ماه پسر همون خانم تصادف کرد جلوی چشم پدر مادرش مرد

الان اینقدر شکسته و داغون شده

ما وارثان دردهای بیشماریم...🫂

خیلی سخته میفهمم 

من مامان جوونم که فوت شد خالم که خواهرش بود برای پسرش عروسی گرفت من خیلی دلم شکست چحوری میتونن

قشنگ درکت میکنم اما اینجور ادما وجود دارن متاسفانه

بگذر و رد شو انگار اصلا نیست وگرنه اذیت میشی

خدا صبر بده بهتون 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خدابهتون صبر بده..روح داداش عزیزت شاداونارو هم ول کنید به حال خودشون..کارشون زشت بوده ولی اینجور ادم ...

ممنون عزیزم 

اره هیچ وقت بد کسی رو نخواستم ولی امیدوارم 

منتظر نی نی کوچولو🥰
هستم حالشون خیلی بده😭

قلبم درد گرفت..توف به این دنیا

قهرمان ها هرگز نمیمیرن..اونا تو قلب ما زندگی میکنن و مارو شجاع میکنن.. این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

پسرعموی شوهرم فوت کرد..زن دایی هاش فقط میگی اومده بودن دورهمی بگو بخندیکی از زن دایی هاش که اصلا انگ ...

من دلم راضی نمیشه بد کسی رو بخوام ولی خوب آلان قلبم خیلی شکسته اس

منتظر نی نی کوچولو🥰
خیلی سخته میفهمم من مامان جوونم که فوت شد خالم که خواهرش بود برای پسرش عروسی گرفت من خیلی دلم شکست چ ...

ممنون عزیزم انشالله روح مامانت شاد باشه جاش بهشت باشه 

اره چی میتونیم بگیم هیچی

منتظر نی نی کوچولو🥰
داد بخدا همون موقع که داداشمو آزمون گرفت ی صبر خیلی بزرگ داد که تونستیم تحمل کنیم

دور دلت بگردم . چقدر دلم سوخت و از خدا آرومی خودت و پدر و مادرت خواستم 

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر