2821
2789
عنوان

داداشم مرد🖤😭💔😭

2412 بازدید | 71 پست

داداش عزیز ۸ سالم الان ۲۶ روز که رفته و نیست دلم خیلی تنگشه جیگرم داره کباب میشه 

از این طرف هم زخم های که مردم میزنن 

ما چون تو محیط کوچیکی زندگی میکنیم همه میشناسن همو کل شهر های اطراف هم دلشون خونه از مرگ داداشم 

بعد اون وقت داییم و زنش میرن خواستگاری

زنداییم موقع مرگ داداشم تازه زایمان کرده بود و ما اصلا توقعی هم نداشتیم ازش بیاد 

یبار در حد ۱۰ دقیقه اومد نشست رفت 

بعد اینکه هفتم داداشم در اومد زنداییم هم ده روز از زایمانش گذشت پا شد رفت خواستگاری واسه داداشش بعد ما باز چیزی نگفتیم گفتیم ی خواستگاری کوچیکه دیگ بعد دیدیم نه داییم رفته آرایشگاه بزن برقص داشتن 

ولی بعد اون اصلا یبار هم نیومدن ی سر بزنن ب مامانم از بقیه هم خبر میاد طلب کار هم هستن 

به نظرتون به اینا باید چی گفت ؟

منتظر نی نی کوچولو🥰

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خدا به دلتون صبر حضرت زینب بده..

قهرمان ها هرگز نمیمیرن..اونا تو قلب ما زندگی میکنن و مارو شجاع میکنن.. این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....

خدا بیامرزه برادرتو به شماهم صبر بده عزیزم چی شد که فوت شدن؟

با بابام رفته بود استخر😭😭میگن خفه شده ولی وقتی پنج دقیقه هم تو آب نمونده نمی‌دونم چجوری شده اصلا معلوم نیست 

منتظر نی نی کوچولو🥰

خدا بهتون صبر بده عزیزم🖤

آدم از داغ یک غریبه هم متأثر میشه بعضیا انگار گاو هستند 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

با بابام رفته بود استخر😭😭میگن خفه شده ولی وقتی پنج دقیقه هم تو آب نمونده نمی‌دونم چجوری شده اصلا م ...

بابای بیچاره 

ب دایی و زن دایی توجهی نکن 

فقط هوای مامان بابات رو داشته باش.خدا بهت صبر بده

تو سایت نمیام مگر شرایط خاص..آزمون مهمی دارم تا قبول نشم نمیام با خبر خوب میام۱۰ بهمن ۴۰۳

2824
2823
2791
2779
2792