2777
2789
عنوان

چجوری این اخلاقو از سرش بندازم

573 بازدید | 6 پست

شوهرمو از صمیم قلب دوسدارم ولی.... سریع مادرشو به رخم میکشه مثلا امروز بیرون کار داشت گفتم لباس سفید نپوش زود کثیف میشه با یه حالت طلبکاری گفت خببب نشووور میدم مامانم بشوره!!!! کلا هر چی میشه میگه خب فلان نکن میگم مامانم..... 

خیلی بدم میاد از حرفش 

...

هیچوقت مثل مادرا رفتار نکن باهاش 

فلان لباس رو نپوش

فلان غذا رو نخور 

اینکارو بکن اون کارو نکن

شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم زیاد محدودش نکنید. شوهرتون مثل خودتون به شما دستور خاصی میده؟ مثلا میگه هوای بارونی فلان مانتو رو بپوش یا میگه من دوست دارم فلان کفش رو بپوشی و اونو نپوش؟

نه اصلا  

بعضی مردها هستن دستور میدن و محدود می کنن.پس خدا رو شکر کنید.

عزیز به نظرم خودتون رو مثل شوهرتون کنید و دستور ندید. منم به جای شوهرتون باشم دوست ندارم محدود بشم. ایشون برای اعتراض به شما همون حرف رو می زنن و مستقیم از این اخلاقتون انتقاد نمی کنن. اینو بدون کسی که خودش محدود نمی کنه دوست نداره کسی محدودش کنه.