2777
2789
عنوان

بنظرتون از این سگ شوهر و عشق درمیاد

317 بازدید | 15 پست

میاد قوربون صدقه م میره کافیه منم یکم باهاش اوکی شم مثلا میگه بیا بریم بیرون میگم باشه میره دیگه پیداش نمیشه دوباره میاد پیام میفرسته منم چون دوسش دارم خر میشم جوابش میدم باز همون کارشو تکرار میکنه دیگه خسته شدم ظهر تا حالا پیام داده دیگه جوابش ندادم

دوستش دارم بنظرتون فازش چیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی دیگه هم زیر سر داره شاید

نامیرا🩵 اشعار عاشقانه میگم بدون اینکه طعم عشق رو چشیده باشم ؛ دوستدار ادبیات پارسی☘️ پایه ی بحث های فلسفی و ادبی👌با اعتقادات متفاوت و اندکی سنت شکن💥 اگه ساز سنتی میزنید من قطعا طرفدارتونم🪕 در حد تجربیات و دانشم سعی میکنم مفید واقع بشم🫂                                                                                                                    آتشی باشیم برای ققنوس روحمان ؛ این خاکستر را                                     ‹ققنوسی› دیگر در راه است...✨

فاز خودت چیه؟؟خب بهت بی احترامی میکنه ،تو هم میبخشی زود چرا نباید تکرار کنه؟

در حد دو روز میتونم جواب ندم بقیش دوام نمیارم تازه اونم نازمو که نمیکشه نهایت استوریهامو هر روز با قلب ریپلای میکنه

یه چیز جالب بگم عزیزانم برای همه ی عمر

یه روانشناس معروف آمریکایی گفت مردا بر خلاف ما اصلا پیچیده نیستن خیلی رو هست احساسشون. از کارهاشون برای خودتون فلسفه بافی نکنید 

مردا دو حالت باهات رفتار میکنن

دوستت دارن متوجه میشی 

وقتی دوستت ندارن از رفتارشون گیج میشی 

انگار افتادی تو برزخ 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏

یه چیز جالب بگم عزیزانم برای همه ی عمریه روانشناس معروف آمریکایی گفت مردا بر خلاف ما اصلا پیچیده نیس ...

حس میکنم من دختر ایده الش نیستم و فقط از تنهاییش گاهی فکر میکنه که منو حسابم کنه

حس میکنم من دختر ایده الش نیستم و فقط از تنهاییش گاهی فکر میکنه که منو حسابم کنه

عزیزم فقط زنگ میزنه ریجکت کن

بعد پیام بده بگو جایی هستم

خوابم 

حوصله ندارم خودش درست میشه 

عزیزان من برای همه فالل میگیرم همممه. برای کنکور نمیشه گرفت. فقط سه نیت مالی عشقی و سلامتی میگیرم. برای عشقی باید کات کراش یا رابطه باشین. رایگان هم هست. فقط تاپیک فالل منو بخونید بعد درخواست دوستی بدین 🌹🙏