2777
2789

من ب خاطر شغل شوهرم مجبور بودیم ۳سال دور از هم باشیم

تازه اومدم خونه خودم 

رفتم خونه پدرشوهرم منو ایستاده نگه داشتن و اینارو گفت

برادرشوهرم میگه رنگ و روت باز شده رفتی خونه خودت  و گرگ شدی دیگه ،مارو حساب کن و دعوت کن

بگو وا این چه طرز حرف زدنه

کاربری قبلیم تعلیق شد پس هی نگید تازه واردی و فلان 🙄ما خودمون خاک خورده ی سایتیم از سال 98عضو بودم هعیییی خداااا😎 Mobinaaaabano سابقم و بیخیال این هم حکمتی داشته لابد 😎😁

میگم چرا حرف زدنت به آدمی زاده نمیبره شما اول برو حرف زدن یاد بگیر

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا همش دنبال جواب سربالایین؟

من باشم میگم چشم توی فرصت مناسب

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

بگو اگه اینطوریه که خودت گرگ رو گذاشتی تو جیبت 

در ضمن من از اون اول که ازدواج کردم باید اینکار رو میکردم ولی لطف کردم به برادرت و باهاش کنار اومدم 

کاربر قدیمی 🌹🌱 یه لایک بکن یا جواب بده ببینم خوندی یا نه 

چرا همش دنبال جواب سربالایین؟من باشم میگم چشم توی فرصت مناسب

واقعا یه همچين آدمی میگی چشم!

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

واقعا یه همچين آدمی میگی چشم!

مگه چی گفته

گفته دعوتمون کن

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

بگو  مگه رفتم اسیری ک رنگ و روم سیاه باشه؟

اخیی اینقدر تو خونتون بهتون بد میگذره منو دیدین تعجب کردین چشم حتما قدمتون به چشم بفرمایید تا رنگ و روی شما هم باز بشه تو خونم😂😂😂

وقتی حس دختیرماه یخ بزنه ...دیگه آب شدنی نیست!!!

بگو اره خیلی خوش گذشت ریکاوری شدم

دعوت توام بمونه بعد از تفریحات خودم 

🪴بهشت🌸شکوفه گیلاس🍒 آرامش🌹گل بابونه🌿 خدایا منم از اون شادیها میخوام که اشک شوق بریزم 🥺۳۴ ساله ندادی💔زود و به موقعه❤۱۴۰۴/۸/۱۳

خودم این جواب رو دادمولی هر دفعه ی چیزی میگه .گفتم اگه جوابشو بدم شاید دیگه درست صحبت کنه

شاید باهاتون راحته اینجوری میگه!

اخه شما ۳ سال خونشون بودی و مثل خواهرش شدی دیگه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز