2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه باهاش صمیمی هستی بگو که رفتارش رو مخته اگه دوست داشته باشه سعی میکنه خودشو اصلاح کنه

هزار بار گفتم بخدا ولی میگه تو شکاکی مشکوکی همشم یه جوری منو قانع میکنه که دیگه خودمم هیچی‌نمیگم

🦦

هزار بار گفتم بخدا ولی میگه تو شکاکی مشکوکی همشم یه جوری منو قانع میکنه که دیگه خودمم هیچی‌نمیگم

واقعا که 

اگه نمیخایش و باعث ازارت میشه کات کن چه خوره ایی داری که میمونی باهاش در حالیکه رو مخته 

نمیفهمم اصلا

چمدان بسته ام از هر چه منم دل بکنم🩶✨

واقعا که اگه نمیخایش و باعث ازارت میشه کات کن چه خوره ایی داری که میمونی باهاش در حالیکه رو مخته نمی ...

یه بار کات کردیم ولی بعد خودش اومد منت کشی که من بدون تو نیمتونم برگرد اینا ولی دوسش دارم آخه خیلی باهم صمیمی هستیم   

🦦

یه بار کات کردیم ولی بعد خودش اومد منت کشی که من بدون تو نیمتونم برگرد اینا ولی دوسش دارم آخه خیلی ب ...

عزیزم دوست داشتن برای ادم نمیشه نون و اب که 

همه چی عشق و علاقه نیست با دید باز به روابژت نگاه کن 

اگه خیلی دوست داره بگو خودشو اصلاح کنه چون تو داری اذیت میشی 

عزیزم دوست داشتن برای ادم نمیشه نون و اب که همه چی عشق و علاقه نیست با دید باز به روابژت نگاه کن اگه ...

حالا مشکلم اینه وقتی میره بیرون کم چت میکنه و زیاد جواب نمیده چون میگه گیم نتم اینا بعدم ویدیو میده که اینجام 

🦦

حالا مشکلم اینه وقتی میره بیرون کم چت میکنه و زیاد جواب نمیده چون میگه گیم نتم اینا بعدم ویدیو میده ...

😐😐

انتظار داری بیست چهار ساعتی با شما صحبت کنه یعنی ؟

خب این انتظار بیجاییه که هر کسی زندگی خودشو داره 

واستون هم ویدیو میده که کجاست 

حس میکنم اینا بهونه ست دلتونو زده

یعنی زیاد چت نمیکنید یا حرف نمی‌زنید دقیقا بگو چه کارایی میکنه؟

حرف میزنیم مثلا جمعه‌ها که نمیره سرکار میاد تهران پیش من  یا هروقت بتونه میاد پیشم  ولی چون سرکاره  کم چت میکنیم مثلا صبح ها صبح بخیر میگه میره تا وقت ناهار بعدم میره تا بیاد خونه از اونور  با دوستاش میره بیرون؛/

🦦