2777
2789
عنوان

روله چه معنی میده 😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1843 بازدید | 83 پست
نهههه بذا بگه براش کیوتی ک میگه،ما کوردا میگیم روله گیان وقتایی ک قشنگه،وقتای حرص خوردن باز میگیم رو ...

وقتایی که بغض هم میکنیم میگیم آییی روله🥺

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وقتایی که بغض هم میکنیم میگیم آییی روله🥺

اره اینم داریم،♥️

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

البته دوستت کورد پس نمیگه روله میگه رۆڵە:رُله ل غلیظ

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

نهههه بذا بگه براش کیوتی ک میگه،ما کوردا میگیم روله گیان وقتایی ک قشنگه،وقتای حرص خوردن باز میگیم رو ...

آره هی میگه برا خودش 😅 

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

روله به بچه میگنلرا

آره دیگه، فک کنم بچشم 😂

برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم  🤲🏻♥️ دردناک‌ترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...!    خداوند حافظ و نگهدار من است                          

خوب این یه حالت شخصیه تکه کلام اتفاقا منم خیلی استفاده میکنم چونکه کلامشه که نباید گفت مال اون قوم ه ...

حالا من دوست دارم بگم مال اون قومه چه گیری دادی مگه رو تو ریپ زدم 

از صبح تا شب استفاده کن به ما چه 

نریپ دیگه خدانگهدار 

👑

حالا من دوست دارم بگم مال اون قومه چه گیری دادی مگه رو تو ریپ زدم از صبح تا شب استفاده کن به ما چه ن ...

تکرار نشه

لطفا لایک نکنید💗  شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....