khatoon80 مدیر عضویت: 1400/09/26 تعداد پست: 4376 عنوان روله چه معنی میده 😞 | مشاهده متن کامل بحث + 1846 بازدید | 83 پست خانوما نامزدم بهم میگه «روله» همش .یعنی چی آخه 🥲 برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم 🤲🏻♥️ دردناکترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...! خداوند حافظ و نگهدار من است 1403/11/09 | 19:56 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khatoon80 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/26 تعداد پست: 4376 بله عزیزم الکی خودتو ناراحت نکن ممنونم از لطفتون 🙏🏻😊🤍 برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم 🤲🏻♥️ دردناکترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...! خداوند حافظ و نگهدار من است
۵۰۵ عضویت: 1403/09/22 تعداد پست: 2161 چه ربطی داشت کورد ولر ولک این گویششونه مشترک بین همشون سرچشمش که از لر نیست که میگید چون نزدیک مایید ... از لحاظ تیکه کلام گفتم نه اینکه کی و کدوم قوم استفاده میکنه من رفیق لر دارم بین یه جملش ده تا روله میگه و تیکه کلامشونه مخصوصا لرهای بختیاریتوی مناطق کرد نشین بین اهنگ یا جای نیاز استفاده میشه از اون بابت گفتم بدرود 👑
khatoon80 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/26 تعداد پست: 4376 چجورم خداروشکر 😅 برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم 🤲🏻♥️ دردناکترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...! خداوند حافظ و نگهدار من است
khatoon80 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/26 تعداد پست: 4376 روله کلمه لری هست در زبان عامیانه لری روزی خدا بار استفاده میشه و کلا به جز معنای بچه معنای قشنگی دا ... درسته ، پس کلمه قشنگیه ☺️ برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم 🤲🏻♥️ دردناکترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...! خداوند حافظ و نگهدار من است
khatoon80 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/26 تعداد پست: 4376 نه بچه نیستی اما برای نامزدت مثل پاره تنش هستی ای خدا 🥺🥺مرسی که راهنمایی کردی برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم 🤲🏻♥️ دردناکترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...! خداوند حافظ و نگهدار من است
khatoon80 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/26 تعداد پست: 4376 روله لری هست به معنای بچه عزیز چه قشنگ برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم 🤲🏻♥️ دردناکترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...! خداوند حافظ و نگهدار من است
khatoon80 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/26 تعداد پست: 4376 عزیزم یه اصطلاح محبت آمیز هستنشون دهنده عشق وعلاقه هست درسته😍ممنونم ازتون برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم 🤲🏻♥️ دردناکترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...! خداوند حافظ و نگهدار من است
khatoon80 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/26 تعداد پست: 4376 حتما کیوتیییییی نمیدونم ولی مث بچه باهام رفتار میکنه برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم 🤲🏻♥️ دردناکترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...! خداوند حافظ و نگهدار من است
khatoon80 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/26 تعداد پست: 4376 به لری یعنی بچهمن وقتی ذوقم میگیره به یه چیزی میگم ای روله آهان چه قشنگه پس 😍😅 برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم 🤲🏻♥️ دردناکترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...! خداوند حافظ و نگهدار من است
khatoon80 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/26 تعداد پست: 4376 بله 😍 😍 برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم 🤲🏻♥️ دردناکترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...! خداوند حافظ و نگهدار من است
khatoon80 مدیر استارتر عضویت: 1400/09/26 تعداد پست: 4376 اوخی دوست داره خب امیدوارم 😅 برام دعا کنید به عشقم برسم چندساله منتظریم 🤲🏻♥️ دردناکترین چیزآن است که: انسان "حقش" را "آرزو" کند...! خداوند حافظ و نگهدار من است
azpm عضویت: 1400/09/21 تعداد پست: 7063 راستش ناراحت شدم 😅🥺 نهههه بذا بگه براش کیوتی ک میگه،ما کوردا میگیم روله گیان وقتایی ک قشنگه،وقتای حرص خوردن باز میگیم روله گیان،و...خلاصه معانیش زیاده😂 بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام
شکوفه_بهاری_ناز عضویت: 1403/02/12 تعداد پست: 5197 از لحاظ تیکه کلام گفتم نه اینکه کی و کدوم قوم استفاده میکنه من رفیق لر دارم بین یه جملش ده تا روله ... خوب این یه حالت شخصیه تکه کلام اتفاقا منم خیلی استفاده میکنم چونکه کلامشه که نباید گفت مال اون قوم هست من نیز بدرود لطفا لایک نکنید💗 شیدای فاطمه(س)💖💖💖مدعی خواست که از بیخ کند ریشه ما ...غافل از انکه خدا هست دراندیشه ی ما ....