2777
2789
نمیدونم خودم تاحالا راجع بهش دقت نکردمولی یکی از دوستای قدیمیم میگفت که خوب نقطه ضعف ادما رو میفهمی ...

دقیقا یکیش اینه نقاط قوت و ضعف بقیه رو بشناسی و ازش به درستی استفاده کنی

اره درسته از راه به درم میکنه اینم همش وسوسه میشم حس می‌کنم گولشو میخورم بعدا درحالی ک میدونم فقط سر ...

عزیزم مورد شما حتما باید پیش یه روانشناس خوب بره تا از این تله خارج بشه و البته خودتم باید همراهی کنی و قدم اول رابطتو کات کن و همه راه هارو براش ببند تا راهی پیدا نکنه و تو رو وسوسه کنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم مورد شما حتما باید پیش یه روانشناس خوب بره تا از این تله خارج بشه و البته خودتم باید همراهی کن ...

اخه حال روحیمم خوب نیست 

حس می‌کنم اگه نباشه حالم بدتر میشه 🥲

اول اینکه نقطه ضعف هات رو به کسی نشون نده و از خود بد تعریف نکن جلو بقیه یعنی خود تخریبی نکنو اینکه ...

مرسی عزیز دلم

ببین من پیش هر کسی دردذل نکردم

من فقط پیش خواهر بزرگترم اونی روزی که مادرم فوت کرد درددل کردم... و همون آدم خیر ندیده که الهی هر چ زودتر به سزای کارش برسه داشتم همون درددلم رو زد توی سرم و از نقطه ضعفم سواستفاده کرد و رفت 5 تا چیز هم گذاشت روش و تاااا رسید به تهمتهای عجیببببببب... که من روحمم خبر نداشت

الان فهمیدم بخدا درددل با غریبه ای که شاید دفعه دوم نبینیش سگ شرف داره به خواهر و خانواده

قطعا هممون بدی هایی داریم یکیش خود من که این بازی روانیو انجام می‌دادم گفتنش سخته اما توبه کردم و خیلیا مثل من وجود دارم و دیدم پس گول نخورید

وقتی از نظر احساسی ارضا میشدم طرفو ول میکردم قصدم ازدواج و وارد رابطه شدن نبود و خوشم نمیاد از ازدواج .مثل پسری که به نیاز جن‌.. میرسه و ارضا میشه دیگه حسی نداره و ولت میکنه آدمایی هم هستن تا از نظر احساسی وقتی پر میشن دیگه حسی بهت ندارن و ولت میکنن  چون همونطور که نیاز جن‌.. برای یه پسر یا کلا آدم یه نیازه نیاز احساسی هم اینجوریه و هستن آدمایی که فقط باهات می‌مونن و شاید قولایی هم بهت بدن تا به اون حس و حال و آتیش عاشقی و احساسی برسن اون آتیش که خاموش شد توهم خاموش میشی براش خیلی باید مراقب بود همه به فکر منافع خودشونن

.

اخه حال روحیمم خوب نیست حس می‌کنم اگه نباشه حالم بدتر میشه 🥲

ااولش نباشه حالت بده ولی بعد یه مدت و با کمک روانشناس میفهمی چه کمک بزرگی در حق خودت کردی به خود قبلیت خندت میگیره و احساس رهایی داری و حس بهتری نسبت به خودت میگیری 

مطمئن باش بمونی همش زجر و خراب شدن روانت به مرور

مرسی عزیز دلمببین من پیش هر کسی دردذل نکردممن فقط پیش خواهر بزرگترم اونی روزی که مادرم فوت کرد درددل ...

من یه تاپیک دیگه میزنم نکات سیاست و چیزای مفید میزارم اگر خواستید سر بزنید بعدا

من یه تاپیک دیگه میزنم نکات سیاست و چیزای مفید میزارم اگر خواستید سر بزنید بعدا

تروخدا الان بزن

ممنونم چون من خیلی مشکل سیاست دارم

هر روز یه چیز بهش اضافه میکنیم بشه تاپیک جامع و کامل

ولی اومدم میزارم

باشه عزیزم 

یه سوال دیگه هم اونجا در موردش بگین. واقعا تحت شرایط سخت و زور و مریضی و ترس و وحشت اگه بودم بهترین سیاست اینه که بروز ندیم و کسی نفهمه یا بالاخره نشون بدیم تا کمک بگیریم؟

چون تجربه خودم میگه درد و رنج ما در و رنج هیچکس نیست و هیچکسی کمک نمیکنه 

باشه عزیزم یه سوال دیگه هم اونجا در موردش بگین. واقعا تحت شرایط سخت و زور و مریضی و ترس و وحشت اگه ب ...

ااینو به فرد مورد اعتماد و واقعا دلسوز بگید اگر همچین فردی نبود مشاور اگر مشاور محیا نبود خودتون از اینور و اونور و کتابای مختلف یه راهی بالاخره پیدا میشه