2777
2789

بازی‌های روانی اصول ثابتی دارن. فقط مهارت طرح‌ریزی و اجرای اونهاست که یک منیپیولیتر حرفه‌ای رو از مبتدی جدا می‌کنه.

یکی از مهمترین اصول بازی روانی، شناخت نقاط ضعف طرف مقابل، مبالغه در اونها در غالب دلسوزی و خود رو پرکننده اون خلا جا زدنه.

مثلاً منیپیولیتری متوجه میشه شخصی مشکل تحسین شدن داره.

در گام اول بهش تلقین می‌کنه که هرکسی داره تحسینت می‌کنه، دروغ میگه یا بخاطر منافع شخصی خودشه.

در عین حال القا می‌کنه که من تنها کسی هستم که تو رو میشناسم و قدر واقعیت رو می‌دونم.

کم کم این شخص از دوستان و نزدیکان و حامیانش دور و به این فرد نزدیک میشه.

وقتی وابستگی کامل شد، حالا منیپیولیتر معامله‌ای رو پیشنهاد میده که یک سو استفاده بزرگ توش خوابیده. اما فرد قربانی که بشدت به این فرد وابسته شده، خودش رو در معرض این خطر می‌بینه که اگر معامله رو قبول نکنه، تنها حامی واقعیش رو از دست بده.

این شکل خیلی ساده شده ماجرا بود. حواستون به کسایی که خیلی زیرزیرکی دارن زیراب دوستان و خانواده‌تون رو می‌زنن باشه. اینها نقشه‌های بلندمدت دارن و بسیارم صبورن.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی تاپیکت رو خیلی دوست دارم اگه بازم میدونین بگین

من تجربه های خودم وقتی بود که از نقطه ضعفم استفاده میکردن

اول خوب به حرفام گوش میدادن تا از توش یه چیزی در بیارن

اون لحهظه که درددل میکردم اونا همدردی میکردن به ظاهر اما نمیدونستم دارم با درددل چ بلایی سر خودم میارم

یه بازی دیگه رو زمانی خوردم که بیش از حد محبت کردم و طرف منو ساده و اسکل فرض میکرد 

بنظرت چرا همچین حسی دارن واقعا بلدی؟

نمیدونم خودم تاحالا راجع بهش دقت نکردم

ولی یکی از دوستای قدیمیم میگفت که خوب نقطه ضعف ادما رو میفهمی و روانشناسی و تحلیل شخصیت ادما برات خیلی راحته، و خیلی خونسردی همیشه و توی همه حرفا میبری

برای مامانمم که میگفتم میگفت اره راست میگه ادم از حرف زدن باهات میترسه🤦‍♀️

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

آقا من. دوستش دارم فرد خوبیم نیست خیلی هوسبازع

شاید ارتباط خوبی با پدرت نداشتی درکودکی که فرد درستی رو انتخاب نکردید البته همه ما در انتخاب هامون اشتباه میکنیم یکبار ولی اگر مدام ابن چرخه ادامه داره و گیر افراد اشتباه میفتید ناخوداگاه تون یه الگوی تکراری و مشخص رو همش داره طی میکنه

شاید ارتباط خوبی با پدرت نداشتی درکودکی که فرد درستی رو انتخاب نکردید البته همه ما در انتخاب هامون ا ...

اره درسته 

از راه به درم میکنه اینم 

همش وسوسه میشم حس می‌کنم گولشو میخورم بعدا 

درحالی ک میدونم فقط سرگرمیم براش

اسی تاپیکت رو خیلی دوست دارم اگه بازم میدونین بگینمن تجربه های خودم وقتی بود که از نقطه ضعفم استفاده ...

اول اینکه نقطه ضعف هات رو به کسی نشون نده و از خود بد تعریف نکن جلو بقیه یعنی خود تخریبی نکن

و اینکه محبت حد و اندازه داره مثل ادویه های غذا کم و زیاذش غذا رو خراب میکنه

و پیش هرکسی دردودل نکن عزیزم پیش کسی دردودل کن که واقعا اگاهه و کمکت میکنه و اگر میخوای بازی های روانی رو بدونی کتاب رازهای روانشناسی تاریک رو بهت پیشنهاد میکنم