2777
2789

من خودم نبودم ولی دیدم توی اینستا ناراضی بودن بعضیا چون باید جای خوب بری و حسابی تحقیق کنی و چون یه باره باید پول خوب خرج کنی. چندروزم بری توی مطب بشینی از بیمارایی که میان هی سوال بپرسی. من خودمم میخوام عمل کنم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من عمل نکردم وای خیلی دلم میخاد عمل کنم ولی هرکی رو‌ک دیدم عمل کردم تو اطرافیانم بعد ی سال زشت شده جذابیت قبلش رو نداره

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

چه قیمتی میخوای عمل کنی

نمیدونم چندتا دکتر معروف رو پیدا کردم میخوام ببرم بیینم اگر کارشون خوب باشه دیگه قیمتش خیلی مهم نیست. چون یه باره و خی علاوه بر زیبایی بحث تنفسی هم هست. باید جای خوب بری

من عمل نکردم وای خیلی دلم میخاد عمل کنم ولی هرکی رو‌ک دیدم عمل کردم تو اطرافیانم بعد ی سال زشت شده ج ...

نمیدونم واقعا منم میخوام سال دیگه عمل کنم ولی شک دارم