🌸🌸🌸🌸🌸🌸
دورد و سپاس به شما همراهان عزیزو مهربانم ,,
با این همه لطف شما من شرمنده ام و به جز کار شبانه روی که می کنم زبانی برای تشکر ندارم ...
یک قصه دیگه به پایان رسید ..
امیدوارم این قصه تونسته باشه استرسی رو که در داستان انجیلا به شما وارد کردم رو از بین برده باشه ..🙏🌹
اما حتما توجه دارین که این روزها نوشتن برای کانال برای من سخت شده ..
وقتی نویسنده تحت فشار باشه که از شهری اسم ببره که مثلا یک نفر در اون شهر آدم خوبی نباشه مردم اون شهر اعتراض کنن از شغلی حرف نزنه چون تمام کسانی که به اون شغل مشغول هستن ناراحت و عصبی بشن ..
عیب نگیره از فساد جامعه چون ضد انقلاب و خرابکار لقب می گیره ..
از فحشا حرف نزنه ..چون عده ای تصور می کنن که همین الان جامعه کلا از این داستان الگو می گیره و فاسد میشه ...
فکر کنم اون نوشته ارزشی نداره و فقط وقت تلف کردن خواهد بود که کار من نیست ....🌺🌺
یک بار دیگه این نکته رو گوشزد می کنم که من ایرانیم و همه ی این کشور عزیز رو دوست دارم نه نژاد پرست هستم نه دلم می خواد فساد و فحشا رو تو جامعه ترویج کنم ....
من فقط قصه می نویسم .. 🌺🌺🌺
داستان قصه ی من با هدف هایی که داشتم فقط برای این بود که تنشی رو که در داستان انجیلا به شما وارد کردم از بین ببرم ..دست و قلمم بسته بود ....💐💐💐
من باید مدتی روی کتاب جدیدم که در زمان قدیم اتفاق افتاده به نام رحیم دیوونه ...کار کنم برای چاپ آماده بشه ...و همین طور کامل کردن و تدوین کتاب انجیلا ..پس به زمان نیاز دارم ..
برای همین فقط دو روز آخر هفته برای شما یک داستان از کتاب هایم به نام چهل زن قرار میدم این کتاب زندگی زن های جامعه ی ماست ..که البته همه ی اونا تلخ نیست .....و در طول هفته به در خواست بسیاری از شما داستان یکی مثل تو رو دوباره در کانال قرار میدم ...👉👉👉
وقتی شما کتاب دستتون هست متوجه تعداد ورق های اون هستین ..و این یقین رو دارید که قصه داره به پایان می رسه ..ولی برای شما توی کانال این طور نیست و این احساس در شما بوجود میاد که بطور ناگهانی تموم شده ..ولی نویسنده با هدف های خودش یک داستان رو دنبال می کنه و من از حاشیه رفتن گریز
انم ..این تخیل شما که امری رو که بدیهی و روشنه خودتون تجزیه و تحلیل کنید ....🙏🌺🌺🌺
از همه شما به خاطر محبت هاتون صبر تون و ایراد ها تون ممنونم و با جون دل می پذیرم ....
🌹🌹🌹
ایرانم عاشق توام و امیدوارم از این بستر بیماری زودتر نجات پیدا کنی .🙏🌺🌺🌺🌺🌺
درود به همه ی شما ناهید❤️
@nahid_golkr