2777
2789
عنوان

قصه ى من😊

| مشاهده متن کامل بحث + 100143 بازدید | 741 پست

سلام رم عزیز 

با اینکه تو قسمت قبل سیما داشت زیر پای امین می نشست  ناتموم موند  

اخرش اصلا خوب تموم نشد  

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍

🌸🌸🌸🌸🌸🌸

دورد و سپاس به شما همراهان عزیزو مهربانم ,,

با این همه لطف شما من شرمنده ام و به جز کار شبانه روی که می کنم زبانی برای تشکر ندارم ...

یک قصه دیگه به پایان رسید ..

امیدوارم این قصه تونسته باشه استرسی رو که در داستان انجیلا به شما وارد کردم رو از بین برده باشه ..🙏🌹

اما حتما توجه دارین که این روزها نوشتن برای کانال برای من سخت شده ..

وقتی نویسنده تحت فشار باشه که از شهری اسم ببره که مثلا یک نفر در اون شهر آدم خوبی نباشه مردم اون شهر اعتراض کنن  از شغلی حرف نزنه چون تمام کسانی که به اون شغل مشغول هستن ناراحت و عصبی بشن ..

عیب نگیره از فساد جامعه  چون ضد انقلاب و خرابکار لقب می گیره ..

از فحشا حرف نزنه ..چون عده ای تصور می کنن که همین الان جامعه کلا از این داستان الگو می گیره و فاسد میشه ...

فکر کنم اون نوشته ارزشی نداره و فقط وقت تلف کردن خواهد بود که کار من نیست ....🌺🌺

یک بار دیگه این نکته رو گوشزد می کنم که من ایرانیم و همه ی این کشور عزیز رو دوست دارم نه نژاد پرست هستم نه دلم می خواد فساد و فحشا رو تو جامعه ترویج کنم ....

من فقط قصه می نویسم .. 🌺🌺🌺

داستان قصه ی من با هدف هایی که داشتم  فقط برای این بود که تنشی رو که در داستان انجیلا به شما وارد کردم از بین ببرم ..دست و قلمم بسته بود ....💐💐💐

من باید مدتی روی کتاب جدیدم که در زمان قدیم اتفاق افتاده به نام رحیم دیوونه ...کار کنم برای چاپ آماده بشه ...و همین طور کامل کردن و تدوین کتاب انجیلا ..پس به زمان نیاز دارم ..

برای همین فقط دو روز آخر هفته برای شما یک داستان از کتاب هایم به نام چهل زن قرار میدم این کتاب زندگی زن های جامعه ی ماست ..که البته همه ی اونا تلخ نیست .....و در طول هفته به در خواست بسیاری از شما داستان یکی مثل تو رو دوباره در کانال قرار میدم ...👉👉👉

وقتی شما کتاب دستتون هست متوجه تعداد ورق های اون هستین ..و این یقین رو دارید که قصه داره به پایان می رسه ..ولی برای شما  توی کانال این طور نیست و این  احساس در شما بوجود میاد که بطور ناگهانی تموم شده ..ولی نویسنده با هدف های خودش یک داستان رو دنبال می کنه و من از حاشیه رفتن گریز

انم ..این تخیل شما که امری رو که بدیهی و روشنه خودتون تجزیه و تحلیل کنید ....🙏🌺🌺🌺

از  همه شما به خاطر محبت هاتون صبر تون و ایراد ها تون ممنونم و با جون دل می پذیرم ....

🌹🌹🌹

ایرانم عاشق توام و امیدوارم از این بستر بیماری زودتر نجات پیدا کنی .🙏🌺🌺🌺🌺🌺

درود به همه ی شما ناهید❤️

@nahid_golkr

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوستان اين متنى هست كه خانم گلكار تو كانال قرار دادن داستان جديد رو فقط دوروز اخر هفته ميذارن

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....

اصلاداستان قشنگي نبودخيلي خوب شروع شد ازازيه جايي به بعدقشنگ نبود

دست شمادردنكنه رم عزيزم همچنان باهاتم

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      

سلام خانم گلكار عزيز راستش من داستان عزيز جان و رويا رو تو سايت خودتون خوندم هردو داستان خصوصا داستان غزيز جان واقعا زيبا بودن من يكى إز طرفدارهاى شما هستم اما اجازه بدين أين داستان اخرى رو يه كم نقد كنم راستش داستان زيبا شروع شد وسطاش واقعا به نقطه اوج رسيد اما وقتى يه هو رفت داستان چند سال بعد ديگه چيز خاصى نداشت موقعيكه سيما با عشوه گريش برأى أمين وارد داستان شد داستان دوباره جذاب شد اما اخر سر دوباره داستان رفت چند سال بعد و تكليف سيما بل عشوه گريش معلوم نشد نصرت كه نقطه عطف داستان بود معلوم نشد چى شد واونم مثل سيما رها شد داستان مثل داستان انجيلا شتاب زده تمام شد در صورتيكه داستان دل ورعنا يكى مثل تو اين من أين تو پايان منسجم ترى داشتن أين داستانها رو مثال زدم كه بدونيد اين داستانها رو إز كانالتون خوندم اما حس اينكه كاناله و متوجه تمام شدنش نبوديم نيست بلكه پايان بندى أين داستانها عجولانه نبود در اخر من رو به خاطر نقدم ببخشيد من به عنوان خواننده داستان رو نقد كردم چون دوستون دارم خيلى زياد بابت أين همه تلاشتون و وقتى كه ميذاريد برأى كانال وخواننده هاتون خيلىىىىىىىىىىىى سپاسگزارم خسته نياشين و خدا قوت

دوستان اين نقدى هست كه من به خانم گل كار كردم جوابش رو كه ايشون دادن الان ميذارم لطفا هر دو رو بخونيد 🌹🌹🌹🌹

سلام عزیز دلم ممنون از نقد شما ...اگر دقت کرده باشین یک اشاره کوچیک از کنترل نفس یک مرد بود که امکان پذیرش کردم امین تا متوجه شد رفت بیمارستان پیش مریم و بیش از اندازه ای که لازم بود بهش نزدیک شد و این فقط یک گوشزد بود و بس حالا شاید در انتقال ان موفق نبودممی دونین که مرد ها خیلی زود شل میشن

اصلاداستان قشنگي نبودخيلي خوب شروع شد ازازيه جايي به بعدقشنگ نبود دست شمادردنكنه رم عزيزم همچنان با ...

ممنون عزيز دلم 😘😘😍

سلام رم عزیزوسپاس ازاینکه این یکماه ونیم هرروززحمت گذاشتن این داستانوکشیدین تاماهم ازاین داستان لذت ببریم.امیدوارم احوال خانواده خوب باشه وسلامتیشونوبدست آورده باشن واقعاباشرایط سخت هرروزداستانوگذاشتین ازتون سپاسگزارم🌹🌹🌹🌹🌹🌸🌸🌸🌸🌸😚😚😚😚😚وهمچنین ازخانم گلکارعزیزاین داستانشونم زیبابودالبته منم نظردوستانودارم موضوع سیماونصرت یه خورده نامفهوم بودوتوضیح درموردش کم بودکه آخرداستان خانم گلکاردرموردسیماتوضیح دادن یه خورده هم زودتموم شدنه اینکه داستان کوتاه باشه نه هنوزجای ادامه داشت و...البته خانم گلکارخودشون صلاح رودراین دونستن وحتماجزاین زیباترممکن نبوده سپاس خانم گلکار⚘⚘⚘⚘⚘ ممنون میشم رم عزیزاگه لینک داستان رویاروهم اینجابذارین.سپاس😍😍😍😍😍

سلام رم عزیزوسپاس ازاینکه این یکماه ونیم هرروززحمت گذاشتن این داستانوکشیدین تاماهم ازاین داستان لذت ...

عزيز دلم منم ممنون بابت اين همه ابراز لطف شما و دوستان خوبم داستان رويا لينك نداره يعنى كسى اينجا نذاشته داستان و من تو سايت خوندم شب اگر دوستان ديگه موافق بودن من تاپيك ميزنم وداستان  رو إز سايت كپى مى كنم حتما بهتون خبر ميدم 😘😘😘🌹🌹🌹

سلام رم عزیز ممنون هستم به خاطر محبتت که داستان و میزاری حالا داستان بعدی ام بزار برامون گلم اینجا

باشه چشم عزيزم تاپيك جدا ميزنم قاطى نشه با أين لينكشو ميذارم پس فرذا همينجا سربزنيد