2777
2789
عنوان

قصه ى من😊

| مشاهده متن کامل بحث + 100164 بازدید | 741 پست

#قصه_ی_من 😊🌿 ❣️

#قسمت بیست و یکم- بخش هفتم

آقا یدالله تا اونموقع شب که شد کسی رو نبود که چند بار مورد نا سزای خودش قرار نداده باشه اون پری خانم رو مقصر اصلی می دونست ..

قابلمه ناهار هنوز روی گاز بود و سرد شده بود و هر کس میرفت تو آشپز خونه و چند قاشقی برای خودش می کشید و می خورد .....

بالاخره پری خانم که چشمهاش از بس گریه کرده بود ورم داشت  سفره ی شام رو انداخت ..و لی برای یدالله خان یک سینی آماده کرد و برد تو اتاقش ...

امین حتی آب نمی خورد ..

می گفت : مریم گرسنه و تشنه تو خیابون داره یخ می زنه ....ساعت ده و نیم شب بود که تلفن زنگ خورد ..

این بار همه با هم بطرفش حمله بردن ..ولی طبق معمول نهال گوشی رو بر داشت و امین هم از اتاقش اومد بیرون ..و با نا امیدی ایستاد ..شاید خبری از مریم باشه ..

نهال گفت : بفرمایید ...

مهری گفت : من با آقای امین کار دارم ...

نهال پرسید : شما ؟

گفت : شما گوشی رو بده بگو من مهری هستم ..

نهال به امین گفت : با تو کار دارن تو مهری میشناسی ؟

امین گفت : این حتما از مریم خبر داره بده به من  ..همه جمع شده بودن  و نصرت از دور گوششو تیز کرده بود  ....

امین مثل برق خودشو رسوند به تلفن و گوشی رو گرفت و گفت : الو ..من امین هستم شما ؟ مهری گفت : آقا امین مریم خانم شما پیش منه نگرانش نباشین جاش اَمنِ می خواست شما اینو بدونین ..

امین گفت : تو رو خدا خواهش می کنم بدین باهاش حرف بزنم فقط دو کلمه ...خانم قطع نکن ..آدرس بدین بیام دنبالش خواهش می کنم التماستون می کنم ...

مهری گفت : الان حال روحی خوبی نداره اجازه بدین فردا زنگ می زنم,, خاطرتون جمع باشه .. ازش خوب مراقبت می کنم ..جای نگرانی نیست ..

امین گفت : میشه بهش بگین منتظرشم خیلی دوستش دارم همه اینجا براش نگرانن؟

#ناهید_گلکار

@nahid_golkar

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....
یعنی چی میشه😒😒😒😒

فكر كنم داستان عجيب بشه اما برگرده بهتره 

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره منم اونجا عضوم ولی اینجا دوست دارم بخونمش

لطف دارى عزيزم هم شما وهم بقيه دوستان 🌹😍

ممنون رم عزیز چه جالب شد ای کاش بیشتر میزاشت داستانش بعد از داستان عزیز جان خانم گلکار دومین داستان قشنگ خانم گلکار هستش البته ماهی خانم هم خوب ولی عزیز جان عالی بود 

این کاربری دست دو نفره. (خدایا شکرت برای ‌وجودت )

ممنون رم عزیز چه جالب شد ای کاش بیشتر میزاشت داستانش بعد از داستان عزیز جان خانم گلکار دومین داستان ...

خواهش مى كنم عزيزم من به غير از دستان عزيز جان بقيه رو خوندم عزيز جان از اسمش فكر ميكردم خيلى جالب نباشه و زندگى مامان بزرگا رو ميگه

خواهش مى كنم عزيزم من به غير از دستان عزيز جان بقيه رو خوندم عزيز جان از اسمش فكر ميكردم خيلى جالب ن ...

از نظر من رمان عزیز جان جالبترین رمان خانم گلکار هستش حتما توصیه میکنم بخونید خیلی جالبه

از نظر من رمان عزیز جان جالبترین رمان خانم گلکار هستش حتما توصیه میکنم بخونید خیلی جالبه

باشه حتما ميخونم دوست خوبم 🌹ممنون بابت معرفى كتاب

کاش لینک عزیزجانم میزاشتید

عزيز جان و فكر نكنم كسى اينجا گذاشته باشه ولى كتابش هست اگه دوستان كسى لينكشو داره ممنون ميشم بزاره تا همه دوستان هم بخونن 

خواهش مى كنم عزيزم من به غير از دستان عزيز جان بقيه رو خوندم عزيز جان از اسمش فكر ميكردم خيلى جالب ن ...

رم عزیز رمان عزیز جان فکر یکنم زندگینامه نرگس گلکار مادربزرگ خانم ناهید گلکار باشه 

کاش لینک عزیزجانم میزاشتید

عزیزم تو گوگل بزن رمان عزیز جان از ناهید گلکار از سری داستانهای نازخاتون قسمت به قسمت از اول تا آخر برات میاد 

رم عزیز رمان عزیز جان فکر یکنم زندگینامه نرگس گلکار مادربزرگ خانم ناهید گلکار باشه 

ممنون عزيزم خيلى لطف كردى حتما دانلود ميكنم ميخونم