2777
2789
عنوان

قصه ى من😊

| مشاهده متن کامل بحث + 100143 بازدید | 741 پست

#قصه_ی_من 😊🌿 ❣️

#قسمت چهارم - بخش چهارم

مریم هنوز چادر سرش بود و گوشه ی اتاق نشسته بود امین دو زانو کنارش نشست و بدون درنگ گفت : میشه چادرت رو بر داری ؟

مریم لبشو گاز گرفت و گفت : خجالت می کشم تا حالا این کارو نکردم ...

امین گفت : ما دیگه محرم شدیم من باید تو رو بدون چادر ببینم ..و یکم خودشو سُر داد جلوتر ..و گوشه ی چادر رو گرفت و کشید پایین ..

و گفت : وای تو خیلی خوشگلی ..

مریم خودشو کشید کنار و از شرم روشو بر گردوند ..

امین همین طور با اشتیاق از سر تا پای اونو تماشا  می کرد و انگار نمی خواست هرگز از دیدن اون سیر بشه ....

داغ شده بود احساس می کرد از شدت هیجان تب کرده ...

ولی مریم حالش بد تر بود قلبش بشدت می زد و دلش می خواست فرار کنه ..و همین کارم کرد وقتی دید که امین باز جلو تر اومد از جاش پرید و چادرشو کشید رو سرشو خواست از اتاق بره بیرون امین گفت : فردا میای تو درّه ؟

ساعت دو منتظرتم ....

مریم بدون اینکه جواب بده از اتاق رفت بیرون و امین هم پشت سرش ..

خدا حافظی کرد و رفت ....و دین و ایمونشو اونجا جا گذاشت  وحالا تمام تردید هاش از بین رفته بود و از کاری که کرده راضی به نظر می رسید و خوشحال بود اونقدر که اصلا نفهمید چطوری خودشو رسونده بود به مدرسه ....

از اون موقع تا فردا که با مریم قرار گذاشته بود ثانیه شماری می کرد و مریم هم همینطور ...

حس می کرد دلش برای امین تنگ شده و دلش می خواد هر چی زود تر اونو ببینه ...

امین خیلی زود تر از موقع خودشو رسوند لب رود خونه ..

اما بچه ها ی مدرسه هنوز اون طرفا پرسه می زدن ..و بازیگوشی می کرد ..

با خودشو می گفت : گمشین دیگه برین خونه تون نکنه مریم بیاد و اونا رو ببینه و خجالت بکشه برگرده ...

بالاخره هم طاقت نیاورد و فریاد زد برین دیگه معطل نکنین ..

زود کسی رو نبینم اینجا ....در یک چشم بر هم زدن بچه ها دوید از تپه بالا و رفتن و امین چشمش به بالای تپه مونده بود ..

#ناهید_گلکار

@nahid_golkar

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....

#قصه_ی_من 😊🌿 ❣️

#قسمت چهارم - بخش پنجم

مریم با اینکه احساس می کرد خیلی دلش می خواد امین رو ببینه ولی خجالت می کشید بره سر قرار ..

نه می تونست بدون خبر مادرش این کارو بکنه نه روی اجازه گرفتن داشت ...

سفره رو با عجله جمع کرد و ظرف ها رو شست ....

دیگه طاقت نیاورد و تا سر گوهر خانم گرم شد چادرشو سرش کرد و از خونه زد بیرون و خودشو رسوند به درّه ...

تا چشم امین از کنار رود خونه به چادر سفید مریم افتاد قلبش فرو ریخت و فورا رفت به استقبالش ..

بهم رسیدن ..

امین با اشتیاق تو صورتش خیره شد و مریم سرش پایین بود ولی احساس می کرد چقدر این مرد رو دوست داره و شاید عاشق شده باشه ...

کنار هم اومدن پایین ..

امین محترمانه گفت : اینجا بشینیم ...

مریم سرشو تکون داد و زود تر از امین نشست روی سبزه های کنار رود خونه ..

امین همین طور که با ذوق اونو نگاه می کرد کنارش نشست و گفت : ممنون اومدی ...

بعد سکوت کردن ...و سکوت ...

امین آهسته دستشو برد جلو و دست مریم رو گرفت ..

مریم هیچ عکس العملی نشون نداد ..و این تماس دست غوغایی در دو عاشق بوجود آورد که نفس هر رو به شماره انداخته بود ......

#ناهید_گلکار

@nahid_golkar

برای کسی که می فهمد هیچ توضیحی لازم نیست، برای کسی که نمی فهمد هر توضیحی اضافه ست ؛آنانکه می فهمند عذاب می کشند آنانکه نمی فهمند عذاب می دهند .                مهم نیست که چه مدرکی دارید ؛؛.                 مهم این است که چه درکی دارید.....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوستان با بدبختى و وى پى ان تونستم برم تل و داستان و بذارم براتون 🌹🌹🌹🌹

ممنون رم عزیزازاینکه این داستان روهم واسه مااینجاگذاشتی تابازهم لذت ببریم وتشکردوچندان بخاطرفیلتربود ...

خواهش مى كنم عزيزم 😘

خیلی لطف کردی عزیزم 🌷🌷🌷🌷🌷

خواهش عزيز دلم 🌹❤️

ممنون عزیزم اصلا فکرشو نمیکردم که داستان بزاری  واقعا خیلی زحمت کشیدی 😍 😍 😍 😍  داست ...

خواهش مى كنم خودمم معتاد شدم امروز گوشيمو دادم پسرم برام وى پى ان نصب كرده مى گه هيچى ديكه فعلا تا يه ساعت مامان رفت داستان بخونه و بره نى نى سايت از ناهار خبرى نيست چه اشتباهى كردم براش نصب كردم 😂😂😆😆😁😁

دوستان و همراهان عزیز

به علت قطع بودن اینترنت ، نتونستن داستانرو ارسال کنن. امروز داستان را نمیزاریم ،

ازفردا در خدمتتون هستیم 🙏💐💐💐

ممنونم از همراهیتون🙏🌺🌺🌺

دوستان اين پيامى كه خانم گلكار گذاشتن تو كانال مثل اينكه نميتونن داستان و به علت قطع بودن نت ارسال كنن 

وای اصلا فکر نمیکردم داستان گزاشته باشی.خیلی ممنونم عزیزم.😘 😘 

وای امین چقدر کله خرابه. غلامرضا هم خیلی جرات داره. ولی چقدر خانوم گلکار قشنگ رابطه ی بین این دو تارو توصیف میکنه😍

گفته بودی که چرا محو تماشای منی؟.... آنقدر محو که یکدم مژه بر هم نزنی؟ مژه بر هم نزنم تا که زچشمم نرود...... ناز چشم تو به قدر مژه بر هم زدنی..❤️
وای اصلا فکر نمیکردم داستان گزاشته باشی.خیلی ممنونم عزیزم.😘 😘  وای امین چقدر کله خرابه. غلام ...

ديروز  نميتونستم برم تل ديگه پسرم برام vpnنصب كرد نت هم وضعش خراب بود با بد بختى گذاشتم اره داستان داره كششش شروع ميشه به جاهاى خوب ميرسه 

وای اصلا فکر نمیکردم داستان گزاشته باشی.خیلی ممنونم عزیزم.😘 😘  وای امین چقدر کله خرابه. غلام ...

خواهش مى كنم دوست خوبم 😘😘😘😍