2777
2789
عنوان

ازدواج کردن به چی بستگی داره

258 بازدید | 26 پست

ی دختری داریم تو فامیل امروز نامزدیشه 

به شدت سادس از لحاظ عقلی 

به زور دیپلم گرفته 

کارهای شخصیشو به زور انجام میده 

یکم مشکل ذهنی داره 

تا حدود ۱۸ سالگی انگشت میخورد 

واقعا پیش خودم میگم من چیم از این دختر کمتره که تو سن ۲۸ سالگی تا حالا هیچ پیشنهاد و خواستگاری نداشتم 

شاغلم جای خوبی کار میکنم تو اجتماعم به روزم خانواده خوبی دارم 

خوشبخت بشه واقعا براش خوشحالم ولی میگم چرا ی آدم که مناسب هم باشیم نمیاد سراغم 

این دختر ۳ سال از من کوچیکتره 

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

به شانس 

من خودم شاغلم ۲۵ سالم هست 

خوشگل نیستم ولی زشت هم نیستم 

اصلاااا خواستگار خوب ندارم 

همه داغون 

بعد خیلی ها تو شرایط من بهترین ازدواج و کردن 

تاپیک آخرم راجع ب همین هست ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

موقعیت ازدواج پیش نیومده برات ینی؟ یا توقعاتت بالا بوده؟

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال💔 آرام باش عزیزم هیچ چیز ارزش این همه دلهره را ندارد ما رفته ایم و الان سال ۱۵۰۰ است...۱۴۰۴ پر از تجربه بود برام

واقعا نمیدونم ب چیه😐من خودم از نظر ظاهری قیافه خیلی خوبی دارم خونوادم خیلی خوب و ارومن از لحاظ مالیم متوسط رو به بالاییم ولی باور میکنی اولین و اخرین خواستگارم همین شوهرم بود؟ 

خیلی واسه منم عجیبه هیشکی نبود اصن 

دانشگاهم رفتم نمیدونم واقعا

موقعیت ازدواج پیش نیومده برات ینی؟ یا توقعاتت بالا بوده؟

واقعا پیش نیومده 

حتی ی دونه 

خدا جانم شکرت                                                         آقایون درخواست ندین

به هیچی ربط نداره

بستگی ب سطح توقعات تو داره

یکی ب کارگر راضیه 

یکی ب دکتر یکی ب مهندس

حالا کسی ک دکتر میخواد ببینه ی نفر با ی مثلا بیکار ازدواج کرده میگه طرف شانس داره؟ خب اونم میتونه بره هرموقع میخواد با ی بیکار ازدواج کنه

ولی سطح توقعات فرق داره

با بدان بد باش و با نیکان نکو، جای گل گل باش و جای خار خار! 

چون تو حسودی خدا بهت نمیده اونا دلشون پاکه خدا نصیبشون میکنه

این حرفو نزن عزیز

ایشونم دوس داره ازدواج کنه وقتی میبینه موقعیتش پیش نمیاد براش ولی برا بقیه هست سوال میشه براش

درضمن من هر چی حسود و بدجنس دیدم همشون عروسی کردن 

اگه شوهر اون قبلا میومد خواستگاریت قبول میکردی؟

قطعا نه

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
چون تو حسودی خدا بهت نمیده اونا دلشون پاکه خدا نصیبشون میکنه

خیلی انرژی منفی هستی 

تیکر بارداری نیست امیدارم هرکس که تلاش میکنه به هدفش برسه🤍با خوندن این امضا برای آدمای هدفمند و هدفای قشنگشون یه صلوات بفرست 🫂 مطمئن باش میرسی 

به شانس من خودم شاغلم ۲۵ سالم هست خوشگل نیستم ولی زشت هم نیستم اصلاااا خواستگار خوب ندارم همه داغون ...

من معیارامو تو دو تا تاپیک‌اخر نوشتم هر کی شنیده میگه سخته و مث اونا پیدا نمیشه😂😂😂