bita0520 مدیر استارتر عضویت: 1403/09/06 تعداد پست: 219 عنوان فردا میخوام برم کتابخونه 177 بازدید | 19 پست اولین باره میرم اینجا..میخوام یه چندساعت اونجا درس بخونم برای عضویت به جز پول و اینا چیزی نیازه؟ 1403/11/09 | 11:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرتقالتامسونم عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 32905 عضویت لازم نیست برای مطالعه دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
hamta23mahi عضویت: 1402/04/04 تعداد پست: 3191 اگه میتونی برو ولی به نظرم محیطش زیادم مناسب مطالعه نیس چون اکثرا نوجوونا بخاطرفرارازخونسون میان اونجا وسروصدا حاضیه زیاده روزی در تاریخ نامعین به این سرزمین عجایب پیوستم.🙄تا درمیان بگذارم آن ناملایمات،ناآرامی های درونم را،فریاد زنم غمی راکه درونم هست...سپس بگویم چگونه ازناملایمات توانستم برخیزم ..به قول یکی زنا دیگه ظرف نمیشورن پول درمیارن🌞🌈🌱اگه خدابخاد یه روزی میشم مامان همتا...❤️
life_is_painful عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 1644 والا من یه بار رفتم هم فقط پول گرفت و گفت شناسنامه یا کارت ملی بده که من نداشتم بعد به جاش کد ملی گفتم مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
life_is_painful عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 1644 اگه میتونی برو ولی به نظرم محیطش زیادم مناسب مطالعه نیس چون اکثرا نوجوونا بخاطرفرارازخونسون میان اون ... دقیقا منم بخاطر شرایط خونمون میرم کتابخونه حرف نمیزنم من ولی خب خیلی وقتا اونجا سر و صدا هست و رفت و امد زیاد بود حواسم پرت میشد مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
bita0520 مدیر استارتر عضویت: 1403/09/06 تعداد پست: 219 فقط لطفا یه سبد چایی و قهوه و کیک و تنقلات نبر مگه پیک نیکه😂😂
life_is_painful عضویت: 1403/08/04 تعداد پست: 1644 عضویت لازم نیست برای مطالعه واقعا ؟؟؟من رفتم گفت باید کارت بگیری مامان ببخشید نمی دونستم اخرین باره میبینمت. ولی من دلم پر میکشه واسه اینکه یه بار دیگه ببینمت. دل تنگ چهره ای هستم که نمیدانم خاک با او چه کرده است
bita0520 مدیر استارتر عضویت: 1403/09/06 تعداد پست: 219 اگه میتونی برو ولی به نظرم محیطش زیادم مناسب مطالعه نیس چون اکثرا نوجوونا بخاطرفرارازخونسون میان اون ... با سروصدا مشکل ندارم اگه خیلی زیاد نباشه
پرتقالتامسونم عضویت: 1401/03/19 تعداد پست: 32905 واقعا ؟؟؟من رفتم گفت باید کارت بگیری اره برای مطالعه عضویت لازم نیست که دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
آنخماعو عضویت: 1402/10/29 تعداد پست: 12190 با کسی دوست نشو دخترِ ایران، همه ما، کرد، ترک، لر و... ایرانی هستیم، از یک خاک. قبل از مقابل هم ایستادن، به یاد بیارید، ما همه از یک ریشه ایم، از یک ایران ❤️ژن جهش یافته آنخماعو در ایران هستم، درودم بر یک یک تون باد🎀
bita0520 مدیر استارتر عضویت: 1403/09/06 تعداد پست: 219 والا من یه بار رفتم هم فقط پول گرفت و گفت شناسنامه یا کارت ملی بده که من نداشتم بعد به جاش کد ملی گف ... منم ندارم پس اوکیه