2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ندیده بگیرش.

واسه خودت خوش باش.بیرون و کلاس و ....

با دوستات خوش بگذرون...

تا میتونی ازش بگیر و برای خودت پس انداز و خرج کن

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
ندیده بگیرش.واسه خودت خوش باش.بیرون و کلاس و ....با دوستات خوش بگذرون...تا میتونی ازش بگیر و برای خو ...

مشکل اینه پول زیادی نداره،اجازه نمیده با دوستام بیرون برم فقط اجازه میده برم آرایشگری یاد بگیرم

INTP(منطق دان)

من نمیتونم کمکمت کنم‌‌..چون نه تنها سکوت نکردم برعکس آبروشو تو کل فامیل بردم...کلی دعوا کلی جنجال... آبرو ریزی...قهر.. آسیب جسمی و روحی واس خودم پسرم.‌‌اخرم جدا نشدم و دارم زندگی میکنم این دعوا ها واسه حدودا سه سال پیش هستش..الان خوبیم بعد سختی های زیاد ..الان تقریبا آرامش دارم.‌انگار که پشیمونه

من نمیتونم کمکمت کنم‌‌..چون نه تنها سکوت نکردم برعکس آبروشو تو کل فامیل بردم...کلی دعوا کلی جنجال... ...

منم اولاش دادو بیداد کردم ،دیدم خونوادم میگن اصلا اجازه نداری بیای خونه ما،الانم دیگ برام عادی شده خیانتاش ،خودشم دیگ نمیاد از کاراش لاپوشونی کنه

INTP(منطق دان)

منم اولاش دادو بیداد کردم ،دیدم خونوادم میگن اصلا اجازه نداری بیای خونه ما،الانم دیگ برام عادی شده خ ...

وایی این بدترین چیزه که ترسش ریخته ...من نه الان میبنی پشیمونه چون بلایی سرش آوردم که با خاک یکسان شد مث چی می‌ترسه...آخرین بار حق طلاق رو گرفتم و ده روز رفتم با پسرم از خونه...به غلط کردن افتاد اینقدر فشار بود روش..ماشینشو دو سال پیش از دست داد...موتوری که با زحمت خریده بود همین ده روز که ولش کردم ازش دزدیدن...به خدا واگذارش کرده بودم...💔