2777
2789
عنوان

دانشجوی پزشکی به جای خدا

364 بازدید | 44 پست

تو نی نی سایت دیدم که میگن دانشجوی پزشکئ حق دار خودشو بگیره دانشجوی پزشکی حق داره مغرور باشه آرزوی هر کسی اینکه پزشکی بخونه تو جامعه به کل به بعضی قشر ها بیش از حد بها داده میشه 

این بها دادن بیش از حد باعث یه سری مسائل میشه یکیش اینه که یه عده از پزشک ها رفتار درست با مریض ندارن و حتی آدم جرئت نمیکنه ازشون شکایت کنه و باقی مشاغل بی ارزش میشن یا به کل بخاطر بها دادن بیش از حد برخی از پزشک ها کلا خودشون رو از یاد میبرن 

فقط خواستم بگم هر شغلی محترمه ولی قرار دادن آدما جای خدا عوارض سنگینی داره

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽

والا خواهر مردم دیوونه اند اینو میگن.همون رفتگر زحمت کشه مهربون اگه نبود همین دکترا تو‌گند و کثیفی میموندن همه شغلا عالی هستن.

من شوهرم دکتره خداشاهده نه خودشو میگیره نه چیزی انقد به بیمار احترام میذاره

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

دانشجوی پزشکی حق نداره خودشو بگیره 

دور و برم‌پره از پزشک . حتی متخصص.

خودشونو نمیگیرن اصلا 

اونا که خودشونو میگیرن نریض ان عقده این 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

آدم قبل از هرچیزی باید انسانیت داشته باشه بعد توی هرکاری اول باید وجدان کاری داشته باشه بعد هم سوادش رو

خیلیها توی خیلی رشته ها شاید نفر اول دانشگاه بودند وفارغ التحصیل شدند اما تجربی وعملی هیچی متوجه نمیشند

والا خواهر مردم دیوونه اند اینو میگن.همون رفتگر زحمت کشه مهربون اگه نبود همین دکترا تو‌گند و کثیفی م ...

هر شغلی برای جامعه مفید ملاک سنجش آدما باید شرافتشون باشه واقعا ضروریه پزشک با بیمار درست رفتار کنه با توجه به روحیه بیمار که تحت تاثیر بیماریه

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽

دانشجوی پزشکی حق نداره خودشو بگیره دور و برم‌پره از پزشک . حتی متخصص.خودشونو نمیگیرن اصلا اونا که خو ...

خدا عقده ای ها رو شفا بده تقصیر جامعه هم بعضی این جوری شدن آنقدر بی خود طبابت رو گنده کردن که اینا هم باورشون شده

چرا خود‌درگیری ذهنی داری؟

چطور،؟؟

دانشجوی پزشکی حق نداره خودشو بگیره دور و برم‌پره از پزشک . حتی متخصص.خودشونو نمیگیرن اصلا اونا که خو ...

دانشجو های پزشکی خودشونو نمی‌گیرم اتفاقاادمای اطرافشونن هی پز میدن 😂

حرف شما درست اما تو همین سایت من تو امضام زده بودم دانشجوی دندانپزشکی تحصیلاتم زده بودم دکتری هر تاپیکی میزدم میگفتن شما واقعا دانشجوی دندان هستین که انقدر مشکل دارین شما فلانین؟ یکی گفته بود مگه دندانپزشکی دکتری عمومی حساب میشه مقطعش من انقدر ناراحت شدم که پاک کردم امضامو متاسفانه جبهه میگیرن خیلیا به دانشجو های پزشکی و دندان و دارو 

ما به دیوار کسی تکیه نکردیم عمریست که در سایه ی دیوار خداییم. 💍H