2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 276 بازدید | 26 پست
من یبار به مادرشوهرم گفتم شوهرمم خیلی بدش میاد از اینکار و خبر نداره که گفتم ،ولی بعد اون قضیه همش ا ...

اره اشتباه محضه گلگی کنی از شوهر پیششون 

اونا بچشونو ول نمیکنن حقو له ما بدن

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟
اره اشتباه محضه گلگی کنی از شوهر پیششون  اونا بچشونو ول نمیکنن حقو له ما بدن

اره به مادرشوهرم گفتم پسرت بهم گفت پدر سگ،گفت بعدش پشیمون نشد معذرت نخواست گفتم چرا،دوست داشتم همونجا بهش بگم ... بعد بگم معذرت میخوام تا ببینم انقدر راحت برخورد میکنه بازم؟

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خیلی بدکاری کردم دارم دق میکنم تازه شوهرمم خبر نداره به پدر مادرش گفتم

حرص نخور سه مدت بگذره همه چیز عادی میشه

به چیزهایی که بعداز دعا کردن به دست نیاوردی فکر نکن  فکر کن چندین نعمت داری که خدا بدون دعا کردن بهت داده🌸🌸🌸همین الان این امضا رو خوندی بگو خدایییاااااا شکرت❤❤❤🙏🙏🙏
اره به مادرشوهرم گفتم پسرت بهم گفت پدر سگ،گفت بعدش پشیمون نشد معذرت نخواست گفتم چرا،دوست داشتم همونج ...

چی بگم؟منم باردارم توقع نداشتم سر یه گلگی بهم اینجور بگن😔😔

چی بگم؟منم باردارم توقع نداشتم سر یه گلگی بهم اینجور بگن😔😔

اشکال نداره،دیگه گلگی نکن،به مادرشوهرتم بگو بحثمون اصلا جدی نبود منتها من هورمونام سر بارداری بهم ریخته حساس شدم دلم درد دل میخواست شما ببخشید،و دیگه بهشون هیچ چی نگو،چه از خوشیت چه از ناراحتیت

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
اشکال نداره،دیگه گلگی نکن،به مادرشوهرتم بگو بحثمون اصلا جدی نبود منتها من هورمونام سر بارداری بهم ری ...

بابامم بیمارستان بود هنگ بودم اصلا

شوهر من کارش یجوریه که جمعه ها صبم میره سرکار البته دست خودشه ولی الان مادر سوهرم پرسید فلانی کجاست گفتم سرکار گفت مگع جمعه هام سرکار میره؟فک کنم منطورش این بود که فراریش دادی

بابامم بیمارستان بود هنگ بودم اصلا شوهر من کارش یجوریه که جمعه ها صبم میره سرکار البته دست خودشه ول ...

ولش کن بابا ،میگفتی اره اکثرا میره چطچر نمیدونید تا الان،عزیزم شوهرتم خیلی لوس بازی در آورد ولی درد دل کردن واسه فامیل شوهر فقط وضعو بدتر میکنه همه میرن تو جبهه شوهر،دیگه نگو حداقل طرف حسابت فقط شوهرته نه کل تیر طایفشون