2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم

276 بازدید | 26 پست

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1538745/شوهرم-گفت-اگه-خونه-بری-بیرون-دیگه-منو-نمی

من اونروز اشتباهم این بود که زنگ زدم به مادر شوهرم همه چیو گفتم

الان از اون موضوعم گذشته منو شوهرمم اشتی هستیم سعی میکنیم همو ناراحت نکنیم 

الان زنگ زدم مادرشوهرم گفتم ببخشید اون روز ناراحتتون کردم گفت من نه ولی بابا ناراحت شده بوده گفته چرا تا دعوا میکنن زنگ میزنن به ما 

حق داره 

یه حس بدی دارم پدر شوهر مادر شوهرم خیلی دوسم داشتن حس میکنم از چشمشون افتادم

میشه برای همه منتظرا صلوات بفرستین؟

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

حالا کاریه ک شده ب شوهرتم نگی بهتره چون دعوای جدید ممکنه شروع بشه

مرسی دوستم خواستم یکم دعوام کنید سر عقل بیام 

انگار دارم آب میشم میرم تو زمین 

من دق میکنم یکی ازم ناراحت باشه

تجربه زندگی ..منم اوایل از این کارا میکردم ولی رفته رفته دیدم کاری ک نمیکنن هبچ تحقیرم میشیم ..ما خودمون یا مون میرفت ولی اونا برامکن قیافه میگرفتن ..بهد این تحت هیچ شرایطی ب کسی نگو

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤
مرسی دوستم خواستم یکم دعوام کنید سر عقل بیام  انگار دارم آب میشم میرم تو زمین  من دق میک ...

عزیزم ناراحت نباش برا کوچولوت بده حالا اگه خیلی تو عذابی بعدا از پدرشوهرت معذرت خاهی بکن

عاشقانه های گرم وبی پایه😭

من یبار به مادرشوهرم گفتم شوهرمم خیلی بدش میاد از اینکار و خبر نداره که گفتم ،ولی بعد اون قضیه همش احساس میکردم دشمن شاد شدم دیگه اخرین بارم بود

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
تجربه زندگی ..منم اوایل از این کارا میکردم ولی رفته رفته دیدم کاری ک نمیکنن هبچ تحقیرم میشیم ..ما خو ...

مادر شوهرمم همینو گفت 

گفت تجربه میشه برات

کاملا بهشون حق میدم اگه شوهر منم زنگ بزنه به مامانم گلایه ی منو بکنه مامانم ناراحت میشه

عزیزم ناراحت نباش برا کوچولوت بده حالا اگه خیلی تو عذابی بعدا از پدرشوهرت معذرت خاهی بکن

به مادر شوهرم گفتم از بابا عذر خواهی کن گفت ولش کن پررو میشه