2777
2789
حیفه جهیزیه بردن واسه مرد والا بعضیا باباهاشون کارگرن جهیزیه انچنانی میبرن اخرشم میگن کنه مرد باید خ ...

آخه نبری هم نمیشه جانم

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

بستگی به خودت داره که چقد بخوای خرج کنی،بنظر من ۳۰ تومن خیلی خوبه،بیشتر از اونش واقعا خرج بیخوده و لازم نیس خونوادتو تو فشار بندازی،حتی کمترم میتونی ببری،اگه خونواده ت بیشترم بهت پول میدن نگهدار برا خودت

خشم بیش از حد گرفتن وحشت ‌آرد و لطف بی‌وقت هیبت ببرد ،نه چندان درشتی کن که از تو سیر گردند و نه چندان نرمی که بر تو دلیر شوند...
منطقه ما رسم جهزیه اونجوری نیس 4.تمنینا درمیاد .رسم جالبی بود هر چند جدیدا عوض شده اینم

با چهار تومن یخچالم نمیشه خرید که

چشم برهم زدنی مرد کوچک من بزرگ مردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سر بالا کنم.

بچه ها من با ده تومن وام دو تا وسایل گرفتم یه چند تا کوچک فر و لباسشویی و قابلمه و پتو و اینا

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
واسه من شد 35 لوازمی که نیاز بود خارجی خریدم و لوازمی که به نظرم ایرانی و خارجیش فرقی تو کاراییش ندا ...

چن وقت پیش خریدی جانم

بچه ها من با ده تومن وام دو تا وسایل گرفتم یه چند تا کوچک فر و لباسشویی و قابلمه و پتو و اینا

مبارکت باشه عزیزم

چشم برهم زدنی مرد کوچک من بزرگ مردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سر بالا کنم.
با چهار تومن یخچالم نمیشه خرید که

ماچن تا وسایل کوچیک میگیریم وبس من این رسم و خیلی دوس دارم البته الان چن سالیه ی جاهایی عوض شده ولی بازم نهایتش 10تمنینا کلا کم پیش خانواده ای جهاز وسایل بزرگ بگیرن

ماچن تا وسایل کوچیک میگیریم وبس من این رسم و خیلی دوس دارم البته الان چن سالیه ی جاهایی عوض شده ولی ...

چه خوب